Αλλάζει στρατηγική η Google έκδοσης στο Android

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #433 από johnmadas
Google: Αλλάζει στρατηγική έκδοσης στο Android





Πηγή: minotavrs.blogspot.com
Η Google αλλάζει τακτική στις εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος της, δημιουργώντας ένα κοινό "μέτωπο" με τους κατασκευαστές smartphones και tablets αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώνυμη πηγή.

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να έχουν τον έλεγχο των συσκευών, η εταιρεία σχεδιάζει να δώσει νωρίτερα πρόσβαση στους κατασκευαστές συσκευών σε νέες εκδόσεις του λειτουργικού και να πωλούνται κατευθείαν στους καταναλωτές.

Θέλοντας να αλλάξει το καθεστώς που επικρατεί σήμερα, όπου πρώτα έκλεινε συμφωνία με έναν κατασκευαστή ο οποίος κυκλοφορούσε τη συσκευή αυτή με την νέα έκδοση του Android και μετά από ένα χρονικό διάστημα δίνονταν και στους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να δώσει η Google επιπλέον έλεγχο επάνω στα βασικά χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές που λειτουργούν στο Android, μειώνοντας τον έλεγχο που θέλουν να έχουν οι παροχείς κινητής τηλεφωνίας στις συσκευές.

Η πηγή ανέφερε ότι η Google θα συνεργαστεί με έως και πέντε κατασκευαστές ταυτόχρονα για την ανάπτυξη της νέας σειράς smartphone και tablet "Nexus", τα οποία και θα πωλούνται απευθείας στους καταναλωτές σε ΗΠΑ, Ασία και Ευρώπη μέσω της ιστοσελίδας της και ίσως από ορισμένους προμηθευτές λιανικής.

Οι νέες συσκευές θα χρησιμοποιούν την επόμενη έκδοση του Android, Jelly Bean, και η Google ευελπιστεί να έχει έτοιμη μια πλήρη γκάμα συσκευών προς διάθεση μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών (Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012).

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."