Ξεκίνησαν οι πρώτες αναβαθμίσεις σε ICS για τα Xpe

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #277 από johnmadas
Ξεκίνησαν οι πρώτες αναβαθμίσεις σε ICS για τα Xperia κινητά





Πηγή: TechNewz.gr
Η Sony προχώρησε σήμερα στην πρώτη “φουρνιά” αναβαθμίσεων σε Android 4 της οικογένειας smartphone Xperia, με τα μοντέλα που αναβαθμίζονται πρώτα να είναι τα Xperia arc S, Xperia neo V, και Xperia ray.

Ο δεύτερος γύρος αναβαθμίσεων ξεκινά τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου στα μοντέλα Xperia Arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active, και Sony Ericsson Live with Walkman.

Η διαδικασία αναβάθμισης σε Ice Cream Sandwich απαιτεί τη σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή μέσω USB, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού δε θα διατεθεί μέσω ΟΤΑ στα μοντέλα αυτά. Το Android 4.0 ενσωματώνει ριζικές αναβαθμίσεις στο γραφικό περιβάλλον της πλατφόρμας επιτρέποντας παράλληλα την υποστήριξη εφαρμογών όπως ο Chrome για Android.




Η Sony προειδοποιεί ότι η τελευταία έκδοση του λογισμικού είναι πιο απαιτητική σε απαιτήσεις λογισμικού και για το λόγο αυτό οι χρήστες συσκευών χαμηλότερων επιδόσεων ίσως να μη βγούνε κερδισμένοι από την αναβάθμιση. Τέτοιες συσκευές όπως για παράδειγμα το Live with Walkman ίσως να έχουν μειωμένες επιδόσεις ύστερα από την αναβάθμισή τους σε Ice Cream Sandwich.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."