Λύση ασφάλειας για φορητές συσκευές Android

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1251 από akis
Λύση ασφάλειας για φορητές συσκευές Android

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τετάρτη Δεκ 12, 2012 στην Κατηγορία IT Security
Μια νέα λύση ασφαλείας ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των επιχειρήσεων ανακοίνωσε η Eset, το Eset Endpoint Security for Android για smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Android. Στη νέα λύση έχει προστεθεί η υποστήριξη απομακρυσμένης διαχείρισης και το Eset USSD Control.
Παράλληλα, περιλαμβάνει σύστημα Anti-Theft,
προσφέροντας τη δυνατότητα εντοπισμού του κινητού σε περίπτωση που χαθεί, απομακρυσμένου κλειδώματος για να εμποδίσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα, καθώς και απομακρυσμένης διαγραφής όλων των πληροφοριών που βρίσκονται αποθηκευμένες στο τηλέφωνο.
Το Eset Endpoint Security for Android, για φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets και e-readers, παρέχει δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης μέσω του Eset Remote Administrator επιτρέποντας στους IT administrators της εταιρίας να ελέγχουν την κατάσταση των smartphones των υπαλλήλων, να διεξάγουν ανιχνεύσεις «on-demand», να προωθούν πολιτικές ασφαλείας, να παρακολουθούν τις λειτουργίες των πλατφόρμων, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής σουίτας Mobile Security όπως το SMS/MMS Antispam και το μπλοκάρισμα κλήσεων.
Ενα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου αυτού προϊόντος είναι το Eset USSD Control, που επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει πιθανούς κακόβουλους τηλεφωνικούς αριθμούς (κώδικες USSD) πριν εκτελεστούν από τον προεπιλεγμένο τρόπο κλήσης. Επίσης, εμποδίζει την περιήγηση σε επικίνδυνους διαδικτυακούς τόπους αποτρέποντας την σύνδεση εάν εντοπισθεί τέτοιου είδους κώδικας, διαφυλάσσοντας έτσι την ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής Android.

Πηγή: protothema.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."