δωρεάν εφαρμογής AVG AntiVirus για Android

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1233 από akis
Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της δωρεάν εφαρμογής AVG AntiVirus για Android

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Πέμπτη Δεκ 6, 2012 στην Κατηγορία IT Security
Με πάνω από 10 εκατομμύρια downloads από το κατάστημα Google Play, η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής AVG AntiVirus για Android έχει λάβει μια ενημέρωση, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες και βελτιώσεις.
Η πιο προφανής αλλαγή που περιλαμβάνεται είναι το νέο περιβάλλον εργασίας του χρήστη, το οποίο είναι κομψότερο και πιο εύκολο στη χρήση. Το νέο UI προσφέρει ταχύτερη και πιο αποτελεσματική πρόσβαση σε χαρακτηριστικά, <…>
εργαλεία και υπό-κατηγορίες.
Στη καινούρια έκδοση συμπεριλαμβάνεται ένα νέο widget, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής απευθείας από την αρχική οθόνη. Έχει βελτιωθεί η λειτουργία της σάρωσης με ένα επιπλέον επίπεδο για την ανίχνευση adware, το οποίο οι χρήστες μπορούν να το αφαιρέσουν αν το θεωρούν ανεπιθύμητο. Υπάρχει επίσης ένας νέος πίνακας εργαλείων με νέες κατηγορίες και μενού. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και μερικές διορθώσεις.
Μπορείτε να κατεβάσετε το AVG AntiVirus 3.0.2 δωρεάν από το κατάστημα Google Play. Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 1.5 και πάνω. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και από εδώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."