Ψεύτικες εφαρμογές της Apple για Android

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1181 από akis
Ψεύτικες εφαρμογές της Apple για Android ανακαλύφθηκαν στο κατάστημα Google Play

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τετάρτη Νοε 21, 2012 στην Κατηγορία IT Security
Μια σειρά από εφαρμογές που υποτίθεται ότι δημιουργούνται από την Apple για Android ανακαλύφθηκαν στο κατάστημα Google Play. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Έτσι οι εκδόσεις του Garage Band, iPhoto, iMovie, Keynote και Numbers and Pages που εισήχθησαν στο επίσημο κατάστημα του Google Play, δίνοντας παράλληλα την διεύθυνση e-mail, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για επικοινωνία, είναι προφανές ότι δεν έχουν δημιουργηθεί από την Apple Inc.
Οι τιμές των ψεύτικων εφαρμογών της Apple κυμαίνονται μεταξύ των 4,98 και 9,97 δολαρίων. Οι εφαρμογές αυτές έχουν απομακρυνθεί από την αγορά για Android. Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε.
Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν αυτό ήταν μια απάτη για να ξεγελάσουν τους ανυποψίαστους χρήστες των Android, εκμεταλλευόμενοι την ελπίδα τους ότι οι εφαρμογές της Apple είναι διαθέσιμες και για τις συσκευές τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα ή ήταν μια απόπειρα για να μολύνουν τα κινητά τηλέφωνα Android με malware.
Ανεξάρτητα από το κίνητρο, είναι σαφές ότι για μια ακόμη φορά το κατάστημα του Google Play για Android βρέθηκε στο στόχαστρο και δεν μπόρεσε να προστατέψει επαρκώς τους χρηστές του από τις ψεύτικες εφαρμογές.
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."