Η λίστα με τα HTC smartphones που θα αναβαθμιστούν

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #117 από akis
Η λίστα με τα HTC smartphones που θα αναβαθμιστούν σε ICS






Στο παρελθόν είχε διαρρεύσει μια πρόχειρη λίστα με όλες τις πιθανές συσκευές της HTC που θα αναβαθμίζονταν κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους στην έκδοση ICS.

Σίγουρα, η τελευταία ενημέρωση φέρει αρκετές αλλαγές και είναι βελτιωμένη σε πολλά σημεία όσον αφορά την ομαλή λειτουργία και είναι ίσως οι δυο βασικοί λόγοι για να δηλώνουν όλοι ενθουσιασμένοι με την έκδοση Android 4.0.

Πλέον και οι κάτοχοι smartphones της HTC, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν αυτής της εμπειρίας, καθώς η ταιβανέζικη κατασκευάστρια δημοσιεύσει επίσημα την τελική λίστα που περιλαμβάνει 16 συνολικά μοντέλα (εμπεριέχονται αμερικάνικες και ευρωπαϊκές εκδόσεις συσκευών).

Παρακάτω σας παραθέτουμε την λίστα με τις συσκευές που θα δεχτούν την επικείμενη αναβάθμιση από τις επόμενες εβδομάδες:

DROID Incredible 2 by HTC
HTC Amaze 4G
HTC Desire S
HTC Desire HD
HTC EVO 3D
HTC EVO Design 4G
HTC Incredible S
HTC Sensation
HTC Sensation XL
HTC Sensation XE
HTC Sensation 4G
HTC Raider
HTC Rezound
HTC Rhyme
HTC Thunderbolt
HTC Vivid

Όσον αφορά την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, ήδη ξεκίνησε να κυκλοφορεί το update για το Sensation και το Sensation XE σε κάποιες χώρες στην βόρεια Ευρώπη και σύντομα θα καταστεί διαθέσιμο και για τις υπόλοιπες χώρες. Θα ακολουθήσει η αναβάθμιση των συσκευών HTC Sensation 4G και HTC Sensation XL, ενώ για τα υπόλοιπα μοντέλα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα δεχτούν την ενημέρωση.

Να σημειώσουμε πως η HTC δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσες τυχόν καθυστερήσεις παρατηρηθούν, καθώς είναι θέμα καθαρών των εταιριών κινητής τηλεφωνίας κάθε χώρας. Ωστόσο, γίνονται προσπάθειες για να λάμβετε το σχετικό αρχείο αναβάθμισης, όσο πιο σύντομα γίνεται.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.144 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."