Είναι αυτό το Samsung Galaxy S III;

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #103 από akis
Είναι αυτό το Samsung Galaxy S III; δημιουργήθηκε από akis
Είναι αυτό το Samsung Galaxy S III;





Όσο ο καιρός πλησιάζει οι φήμες για το Samsung Galaxy S III αρχίζουν να φουντώνουν, έτσι λοιπόν εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία που απεικονίζει την υποτιθέμενη τελική μορφή μου θα έχει το κινητό.

Όλα ξεκίνησαν δυο μέρες πριν όταν ο Eldar Murtazin γνωστός από παλιότερες αποκαλύψεις του δήλωσε ότι το Samsung Galaxy S III είναι έτοιμο για παραγωγή.

Σήμερα λοιπόν εμφανίστηκε η φωτογραφία αυτή η οποία δείχνει ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη χωρίς φυσικά κουμπιά στη πρόσοψη να τρέχει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich το οποίο υποτίθεται ότι είναι το Samsung Galaxy S III.

Όπως είναι φυσικό δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες αφού το πιο πιθανό είναι η φωτογραφία αυτή να είναι ψεύτικη μιας και μας έχει προκαλέσει κακή εντύπωση η ημερομηνία που φαίνεται στην οθόνη του κινητού αφού μοιάζει σαν να έχει δημιουργηθεί από Photoshop.

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα το Samsung Galaxy S III θα είναι φτιαγμένο από κεραμικό υλικό, θα έχει Quad Core επεξεργαστή ενώ λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4.8 ιντσών αναλογίας 16:9 με ανάλυση Full HD.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."