× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Πώς να παρακάμψετε τον κλειδί προϊόντος

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #807 από johnmadas
Πώς να παρακάμψετε τον κλειδί προϊόντος κατά την εγκατάσταση των Windows 8

Πηγή: SecNews.gr
Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τα Windows 8 σε συνδρομητές MSDN/TechNet και μερικά άλλα κανάλια παροχής λογισμικού από τις 15 Αυγούστου. Αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάστασή τους χωρίς κλειδί, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα Windows 7.
Μετά από μια μικρή έρευνα ανακαλύφθηκε ένας τρόπος παράκαμψης του κλειδιού προϊόντος κατά την εκτέλεση της εγκατάστασης. Σε αυτόν τον σύνδεσμο: <…>
www.windowsvalley.com/install-windows-8-without-product-key/ μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την παράκαμψη εισαγωγής του κλειδιού κατά την εγκατάσταση του λειτουργικού.
Σημείωση: Η ακόλουθη μέθοδος είναι αποτελεσματική, νόμιμη και δεν απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.279 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."