× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Windows 8: Διέρρευσε η full έκδοση

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #737 από johnmadas
Windows 8: Διέρρευσε η full έκδοση





Η τελική έκδοση των Windows 8, διέρρευσε στο διαδίκτυο μόλις μία ημέρα αφού έγινε διαθέσιμο σε ΟΕΜ συνεργάτες της Microsoft.

Το αντίγραφο που διέρρευσε είναι η έκδοση “Ν” των Windows 8, που σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνει τον Windows Media Player. Μια απόφαση από το 2004 της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποχρέωσε<…>
την Microsoft να παρέχει έκδοση του λειτουργικού συστήματος αποδεσμευμένη από τον media player.
Η έκδοση “Ν” είναι ευρέως διαθέσιμη σε διάφορες ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων. H Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τη διαρροή, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι κάποιος εργαζόμενος σε ΟΕΜ συνεργάτη της να είναι υπεύθυνος για τη διαρροή.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από εχθές, οι συνδρομητές σε MSDN και Technet δε θα μπορέσουν να έχουν στα χέρια την τελική έκδοση των Windows πριν την 15η Αυγούστου.
Έτσι, οι προγραμματιστές έχουν περιθώριο κάτι παραπάνω των δύο μηνών για να συμπεριληφθούν οι εφαρμογές τους στο Windows Store.
Προσοχή !!!
Μην βιαστείτε να δοκιμάσετε το MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE-N.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.NON_BOOT στο σύστημά σας “ελαφρά την καρδία”, κάτι τέτοιες στιγμές κάνουν party οι επιτήδειοι με αποτέλεσμα να κολλάνε στην leak έκδοση ένα κάρο malware “ψαρεύοντας” έτσι χιλιάδες χρηστών στο διαδίκτυο …
Όσοι πάλι δεν κρατιέστε στήστε το σε virtual machine και σε καμία περίπτωση μην δώσετε τα login σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι 100% καθαρή έκδοση. Για όσους αναρωτιούνται το πως θα το κάνουν αυτό ας ανατρέξουν σε αυτό τον οδηγό…

Πηγή: minotavrs.blogspot.gr

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."