× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Tα Windows 8 καταστροφή για το PC

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #722 από akis
Tα Windows 8 καταστροφή για το PC δημιουργήθηκε από akis
Tα Windows 8 καταστροφή για το PC





Πηγή: minotavrs.blogspot.gr
Tην δήλωση της ημέρας αν όχι του... μήνα έκανε ο επικεφαλής της Valve, Gabe Newell, που ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι τα νέα Windows 8 θα είναι η καταστροφή για τα PC προβλέποντας ότι αρκετοί κατασκευαστές PC θα προτιμήσουν την έξοδο από την αγορά!

Oι δηλώσεις του κ. Newell, συνιδρυτή και managing director της Valve έχουν ως εξής: "Θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν ευκολότερο για τα 2.500 παιχνίδια στο Steam ώστε να μπορούν να τρέχουν και σε Linux. Είναι μια στρατηγική αντιστάθμισης. Νομίζω ότι τα Windows 8 θα είναι μια καταστροφή για όλους στον χώρο των υπολογιστών.

Νομίζω ότι θα χάσουμε μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές υπολογιστών και OEMs που θα προτιμήσουν να αποχωρήσουν από την αγορά. Νομίζω ότι τα περιθώρια κέρδους θα είναι ελάχιστα για κάποιους. Αν αυτό αποδειχτεί αληθινό, τότε θα είναι καλό να έχουμε εναλλακτικές λύσεις για να αντισταθμίσουμε τις απώλειες από ένα τέτοιο ενδεχόμενο".

Πριν μερικές μέρες, ο κ. Newell είχε ανακοινώσει την πρόθεση της εταιρείας του να κάνει "port" την πλατφόρμα Steam στο Linux καθώς και τον δημοφιλή τίτλο Left4Dead 2, εκτός της μηχανής γραφικών Source.

H άποψη μας είναι ότι ο κ. Newell πιθανόν να

κοιτάει μπροστά στο μέλλον, για μία ενδεχόμενη καταστροφή της πλατφόρμας του... Steam εξαιτίας του Windows Store, από όπου οι χρήστες των Windows θα μπορούν πλέον να αγοράζουν εφαρμογές και παιχνίδια.

H μεταφορά 2500 τίτλων στο Linux είναι ένα τεράστιο εγχείρημα για το Steam, ωστόσο ίσως και να είναι μία κίνηση, που θα αποδειχτεί σωτήρια για το μέλλον. ίδωμεν.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."