× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Windows Phone 7, Ήταν καταδικασμένα προτού

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #606 από johnmadas
Windows Phone 7, Ήταν καταδικασμένα προτού καν να κυκλοφορήσουν

Πηγή: TechBlog.gr
Γιατί μας χαλάς τώρα, βρε Microsoft, πάνω που έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε με το mobile λειτουργικό σου με χαρά; Ο λόγος είναι ότι σε συνέντευξή του, ο Greg Sullivan, o senior product manager των Windows Phone, είπε ότι η εταιρεία είχε ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο Windows Phone 8, προτού να ξεκινήσουν τα 7 την εμπορική τους πορεία τον Οκτώβριο του 2010.

Συγγνώμη, αλλά αυτό εμένα μου φαίνεται ως epic fail, ειδικά όταν το παραδέχεσαι εκ των υστέρων. Είναι λες και έβγαλες μια υποδεέστερη έκδοση ενώ έχεις στο παρασκήνιο ξεκινήσει να ασχολείσαι με ένα λειτουργικό με σαφώς περισσότερες δυνατότητες. Η εξέλιξη του Apollo ξεκίνησε παράλληλα με το Windows Phone 7, ίσως και λίγο νωρίτερα, αλλά το καταναλωτικό κοινό είχε μόνο μία επιλογή, την κατώτερη έκδοση, μετά το update σε 7.5 και μετά το πολύ το 7.8. Το Apollo είναι μια νέα αγορά, άρα περισσότερα έξοδα για όσους θέλουν να έχουν το πλέον εξελιγμένο εκπρόσωπο του Windows Phone οικοσυστήματος…

Ποια είναι η γνώμη σας;



MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.124 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."