× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Λογισμικό για Επιχείρηση

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #489 από ikcalm
Λογισμικό για Επιχείρηση δημιουργήθηκε από ikcalm
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εύρεση λογισμικού. Έχω μια επιχείρηση αλλά πλέον τα δεδομένα μου , πελατολόγια, έσοδα-έξοδα, τιμολόγια και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τα οικονομικά δεδομένα μου είναι αδύνατον με τόσες απαιτήσεις να τα διαχειριστώ μέσω excel-access. Ψάχνω , λοιπόν ένα αξιόπιστο τέτοιου τύπου λογισμικό και πάνω από όλα μια δοκιμαστική έκδοση αυτού, για να μπορέσω να διαπιστώσω στην πράξη αν είναι κατάλληλο για την δουλειά μου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #503 από amal
Απαντήθηκε από amal στο θέμα Απ: Λογισμικό για Επιχείρηση
Καλησπέρα και εγώ νέα στο foroum :) .Mπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δουλεύω τέτοιο πρόγραμμα, μπορείς να δεις την ιστοσελίδα του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες lexiconsoftware.gr/moneyfest. είναι καθαρά για επιχείρηση και από όσα μου λες μάλλον είναι ο,τι χρειάζεσαι. Ρίξε μια ματιά, μάλλον υπάρχει και trial και δες αν είναι κατάλληλο για εσένα. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένη και με βοηθαει πολύ στην μηχανοργάνωση των δεδομένων της επιχείρησης μου.
Last edit: 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν by admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."