× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Xωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής DVD τα Windows 8

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #376 από johnmadas
Xωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής DVD τα Windows 8

Πηγή: Skai.gr
Στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας (για να θυμηθούμε και προεκλογικά σλόγκαν παλαιότερων εποχών) μαζί με τις δισκέτες και τις κασέτες φαίνεται ότι θα βρεθούν σύντομα τα CD, καθώς η διανομή ταινιών μέσω διαδικτύου θα αντικαταστήσει σύντομα όλα τα φυσικά μέσα αποθήκευσης.

Όπως ανακοίνωσε η Μicrosoft μέσω του επίσημου ιστολογίου της στο επόμενο και πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 8 δεν θα υπάρχει πρόγραμμα οδήγησης για την αναπαραγωγή DVD ταινιών.

«Σε όλον τον κόσμο οι πωλήσεις των DVD μειώνονται σημαντικά από το ένα έτος στο άλλο, και άνοδος της ζήτησης των Blu Ray επίσης μειώνεται», αναγράφεται στο ιστολόγιο της Microsoft.

Εξάλλου, οι αναλυτές προβλέπουν ότι το 2012 οι χρήστες θα δουν οn line 3,4 δισ. ταινίες έναντι του πενιχρού αριθμού των 2,4 δισ. σε όλα τα φυσικά μέσα αποθήκευσης.

Αυτό δεν σημαίνει πως στα Windows δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο μέσω DVD. Το πρόγραμμα θα υπάρχει, αλλά με έξτρα χρέωση, στα πρόσθετα πακέτα Windows 8 Media Center Pack και Windows 8 Pro Pack.

Επίσης, οι κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών, οι οποίοι θα προεγκαθιστούν το Windows 8 θα μπορούν να προσθέτουν το πρόγραμμα οδήγησης στη σουίτα προγραμμάτων που τον συνοδεύουν, κάτι που πιθανότατα θα κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Oι χρήστες μπορούν επίσης να κατεβάσουν δωρεάν προγράμματα ανοιχτού λογισμικού όπως το VLC Media player που έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής DVD.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.362 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."