× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Στοιχεία για την ύπαρξη των Windows 9 και του IE 1

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1494 από akis
Πρώτα επίσημα στοιχεία για την ύπαρξη των Windows 9 και του IE 11

Πηγή: techNewz.gr
Home » Internet Explorer » Microsoft » Windows » Πρώτα επίσημα στοιχεία για την ύπαρξη των Windows 9 και του IE 11

Μετά από πολλές φήμες και θεωρίες έχουμε την πρώτη πραγματική αποδείξει για την ύπαρξη των Windows 9 και του Internet Explorer 11.

Η Microsoft σε αγγελία της ζητάει developers που θα ασχοληθούν με τα νέα Windows και την επόμενη έκδοση του Internet Explorer.

Συγκεκριμένα η αγγελία λέει:

"The team will be constantly delivering great products in areas including Windows 9, IE11 services integration, touch friendly devices including iPad and more."

Σύμφωνα με ειδικούς αν η Microsoft έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για τα Windows 9 τότε λογικά θα έχει στα σκαριά και τα Windows Phone 9 αφού στο παρελθόν έκανε το ίδιο με τα Windows 7 και Windows Phone 7 και με Windows 8 και Windows Phone 8.

Τέλος δεν πρέπει να συγχέουμε τα Windows Blue που έχουμε ακούσει εδώ και καιρό με τα Windows 9 αφού τα πρώτα αποτελούν αναβάθμιση των Windows 8 ενώ τα δεύτερα ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."