× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Ooooops! Το απίθανο σφάλμα των Windows Phone 8

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #1330 από akis
Ooooops! Το απίθανο σφάλμα των Windows Phone 8

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Δευτέρα Ιαν 14, 2013 στην Κατηγορία Γενικά
Αν κάποιος φτιάχνει μία λίστα με τα πιο αστεία errors των λειτουργικών συστημάτων, τότε τα Windows Phone 8 κερδίζουν την πρωτιά. Γιατί;
Ένα σφάλμα που εντοπίστηκε σε Windows Phone 8, σας ζητάει να βάλετε το δίσκο εγκατάστασης των Windows και να κάνετε επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας!! (Εμ… πού ακριβώς να βάλουμε το CD;;;)
Νομίζετε ότι κάποιος κάνει πλάκα; Όχι. Το πρώτο tweet με αυτό το απίστευτο error εμφανίστηκε από τον Mikko Hypponen, τον CRO της F-Secure, αλλά στη συνέχεια διάφοροι χρήστες που προσπάθησαν να «φλασάρουν» την Windows Phone 8 συσκευή τους, αναφέρθηκαν στο γεγονός, κινητοποιώντας και την Υποστήριξη πελατών των Windows Phone.
Από τη στιγμή που το είδαμε γελάμε ακόμα. Way to go Microsoft! Χε χε.
Πηγή: digitallife.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.330 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."