× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

VLC για Windows 8

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #1304 από akis
VLC για Windows 8 δημιουργήθηκε από akis
VLC για Windows 8

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Δευτέρα Ιαν 7, 2013 στην Κατηγορία Γενικά
Το project «VLC για Windows 8» έχει πλέον ολοκληρωθεί, και έτσι οι προγραμματιστές μπορούν να αρχίσουν τώρα να εργάζονται για την βελτιστοποίηση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων στη νέα πλατφόρμα της Microsoft.
Οι προγραμματιστές του VideoLAN έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι μια έκδοση για Windows RT είναι επίσης στα σχέδια τους, αλλά φαίνεται ότι ορισμένα μέλη της ομάδας βρίσκουν ένα τέτοιο έργο χάσιμο χρόνου.
Το Microsoft-News.com γράφει ότι ο Jean-Baptiste Kempf, ένας από τους προγραμματιστές που συμμετέχουν στο έργο, κακολόγησε την πλατφόρμα Windows RT, τονίζοντας ότι η δημιουργία μιας εφαρμογής για την έκδοση tablet των Windows 8 δεν αξίζει τον κόπο.
Ο Kempf, ωστόσο, άλλαξε το σχόλιό του, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποστήριξαν το έργο και δώρισαν χρήματα για να δημιουργηθεί η έκδοση του multimedia player για Windows 8 και Windows RT.
Πλέον υποστηρίζει ότι τα Windows RT «είναι μια δύσκολη πλατφόρμα», εξηγώντας ότι η δημιουργία έκδοσης του VLC για αυτό το λειτουργικό σύστημα δεν είναι καθόλου εύκολη, επειδή απαιτεί πολλή δουλειά.
Το χρηματοδότηση για το VLC Kickstarter έχει επίσημα τελειώσει και έτσι η πρώτη έκδοση του VLC με πλήρη υποστήριξη για τα Windows 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου τρεις μήνες.
Οι εκδόσεις για τα Windows RT και τα Windows Phone θα κυκλοφορήσουν επίσης αυτό το έτος, αλλά η ομάδα θα επικεντρωθεί αρχικά στο λογισμικό για το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.354 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."