× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Ποια Windows 8; Windows Blue!

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1210 από akis
Ποια Windows 8; Windows Blue! δημιουργήθηκε από akis
Ποια Windows 8; Windows Blue!

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Πέμπτη Νοε 29, 2012 στην Κατηγορία Γενικά
Mπορεί τα Windows 8 να μην έχουν καλά – καλά κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά, ωστόσο σύμφωνα με τον αμερικανικό εξειδικευμένο Τύπο, η Μicrosoft έχει ήδη στα «σκαριά» το επόμενο της λειτουργικό σύστημα με την κωδική ονομασία Windows Blue!
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από τις ΗΠΑ, τα νέα Windows θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2013 και θα ακολουθούν έναν ετήσιο κύκλο ενημερώσεων για τα Windows και Windows Phone ακριβώς όπως κάνει μέχρι σήμερα
η Apple με τα δικά της λειτουργικά συστήματα.
Όσον αφορά τις αλλαγές, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενισχυμένη χρηστικότητα του λειτουργικού, με δυνατότητες όπως περαιτέρω παραμετροποίηση της Έναρξης με την αυξομείωση του μεγέθους των πλακιδίων, αλλά και μεγάλες αλλαγές στο χρώμα και στα σχέδια του background.
Η κίνηση για ετήσιο κύκλο ενημερώσεων εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τη Microsoft να καταπολεμήσει την ανεξέλεγκτη πειρατεία λογισμικού των Windows. Εκείνοι που χρησιμοποιούν ένα πειρατικό αντίγραφο των Windows 8 δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τις ενσωματωμένες εφαρμογές και το κατάστημα των Windows στο νέο λειτουργικό.
Εάν οι φήμες για τα νέα Windows επαληθευτούν, σύμφωνα με αναλυτές θα πρόκειται για μια εκ βάθρων αλλαγή στη λογική της Microsoft για την πλατφόρμα των Windows. Ο γίγαντας του λογισμικού θα πρέπει να επιταχύνει το ρυθμό υλοποίησης νέων εκδόσεων των Windows, για να αντιμετωπίσει και τον εντεινόμενο ανταγωνισμό από την Apple και την Google – αμφότερες οι εταιρείες προσφέρουν λειτουργικά συστήματα δέχονται συχνά νέες ενημερώσεις με νέα χαρακτηριστικά.

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."