× Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα για προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές.
H σειρά εμφανίστηκε πρώτα από την Microsoft το 1985 για να ανταγωνιστεί το καινούριο σύστημα της Apple, τον Apple Macintosh, το οποίο χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον. Tα Microsoft Windows τελικά επικράτησαν στην παγκόσμια αγορά προσωπικών υπολογιστών με ένα μερίδιο αγοράς που υπολογίζεται περίπου στο 90%. Tα Microsoft Windows είναι λογισμικό κλειστού κώδικα.

Τα Windows 8 δεν είναι για hardcore gaming!

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #1162 από akis
Τα Windows 8 δεν είναι για hardcore gaming!

Πηγή: TechNewz.gr
Θεωρείται ένα λειτουργικό σύστημα που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο, τα Windows 8 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια καταστροφή των παιχνιδιών,δήλωσε πριν από μερικούς μήνες το αφεντικό της Valve Gabe Newell .

Τώρα που τα Windows 8 είναι ήδη στην αγορά και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει,η Microsoft έχει συνεργαστεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών και έχει διορθώσει κάποια πράγματα.

Οι προγραμματιστές όμως εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα Windows 8 είναι αρκετά κακά για τη βιομηχανία παιχνιδιών, κυρίως λόγω της κλειστής αγοράς της Microsoft.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα υπηρεσία των Windows 8 επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν εφαρμογές απευθείας από το λειτουργικό σύστημα τους. Θα μπορούσε προφανώς να είναι μια πραγματική απειλή για το Steam.

Alen Ladavac, διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογίας στο Serious Sam και ο προγραμματιστής Croteam, δήλωσαν ότι το αφεντικό της Valve Gabe Newell είχε δίκιο όταν εξήγησε ότι τα Windows 8 είναι μια καταστροφή για τα παιχνίδια.Οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν άλλες εφαρμογές εκτός από αυτές που διατίθενται στο κατάστημα των Windows, δήλωσε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.266 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."