Στο στόχαστρο κυβερνοπειρατών η ιστοσελίδα του Reu

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #746 από johnmadas
Στο στόχαστρο κυβερνοπειρατών η ιστοσελίδα του Reuters

Κυβερνοπειρατές έβαλαν και πάλι σήμερα στο στόχαστρο την ιστοσελίδα του πρακτορείου Ρόιτερς, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες, αναρτώντας σε αυτήν μια ψεύτικη είδηση για τον θάνατο του υπουργού Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.
Το πρακτορείο διευκρίνισε ότι η πειρατεία έγινε στην <…>
πλατφόρμα των ιστολογίων, με αποτέλεσμα η “είδηση” να αναρτηθεί στο μπλογκ ενός δημοσιογράφου του Ρόιτερς. Λίγη ώρα αργότερα το πρακτορείο διέγραψε το κείμενο αυτό, διευκρινίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποιος ευθύνεται για την επίθεση.
Ο πρίγκιπας Σαούντ Αλ-Φαϊσάλ, 72 ετών, υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.
Στις 3 Αυγούστου άγνωστοι είχαν και πάλι αναρτήσει στην ιστοσελίδα του πρακτορείου μια πλαστή συνέντευξη του επικεφαλής των Σύρων ανταρτών, Ριάντ αλ-Ασάαντ, ο οποίος φερόταν να δηλώνει ότι ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός αποσύρεται από το Χαλέπι. Τόσο το Ρόιτερς όσο και ο ΕΣΣ διέψευσαν ότι δόθηκε συνέντευξη και μάλιστα οι αντάρτες κατηγόρησαν για την πειρατεία το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Πηγή: Newsbeast.gr

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.409 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."