Η Google θα τιμωρεί τα sites που χρησιμοποιούν υπε

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #134 από akis
Η Google θα τιμωρεί τα sites που χρησιμοποιούν υπερβολικό SEO!


Τέλος στο ανεξέλεγκτο search engine optimization (SEO) αποφάσισε να βάλει η Google σε μια προσπάθεια να κάνει καλύτερο τον αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης της.

Ο Matt Cutts που είναι υπεύθυνος στη Google σε θέματα SEO δήλωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να τιμωρεί όσους χρησιμοποιούν υπερβολικά πολλές τεχνικές έτσι ώστε να καλυτερεύσουν τη θέση των sites τους στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Ο Λόγος που η Google προβαίνει σε αυτή τη κίνηση είναι για να εξισορρόπηση τα πράγματα μεταξύ των πραγματικά καλών sites και αυτών που χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές βελτιώσεις.

Μέχρι τώρα πολλά αξιόλογα sites δεν έχουν τη θέση που τους αξίζει στη μηχανή αναζήτησης της Google επειδή δεν χρησιμοποιούν τεχνικές CEO ή το κάνουν σε μικρό βαθμό.

Με τον νέο αλγόριθμο της Google αυτό θα αλλάξει και έτσι πλέον θα ανταμείβονται τα sites που έχουν να προσφέρουν καλό υλικό και όχι αυτά που χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές CEO.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.317 δευτερόλεπτα
primi sui motori con e-max.it

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "To protect our users from spam and other malicious activity, this account is temporarily locked. Please log in to https://twitter.com to unlock your account."