× Το Joomla! είναι ένα ελεύθερο και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση περιεχομένου στον παγκόσμιο ιστό (World Wide Web) και σε τοπικά δίκτυα - intranets. Είναι γραμμένο σε PHP και αποθηκεύει τα δεδομένα του στη βάση MySQL. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι σελίδες που εμφανίζει είναι δυναμικές, δηλαδή δημιουργούνται την στιγμή που ζητούνται. Ενα σύστημα διακομιστή(server) όπως είναι ο Apache λαμβάνει τις αιτήσεις των χρηστών και τις εξυπηρετεί.

Joomla! Εγκατάσταση Component, Module ή MamBot

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11 από akis
Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να εγκαταστήσουμε μια Επέκταση (component, module, mambot) στο Joomla;

{mosauthorxtd}

1. Κάντε Log In στο Administration Panel του Site σας.
2. Από το Menu Installers, επιλέξτε το "Components"

Στην σελίδα που θα σας εμφανιστεί, έχετε 2 επιλογές εγκατάστασης ενός Component
1. Upload Package File, με αυτή την επιλογή, δηλώνετε ένα αρχείο Component που βρίσκετε στον σκληρό δίσκο σας και πατώντας το "Upload File & Install", το σύστημα αυτόματα ανεβάζει το Component και το εγκαθιστά στο Joomla Site σας.
2. Install from directory, με αυτή την επιλογή, γίνετε εγκατάσταση ενός Component που βρίσκετε ήδη στον Server του Site σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για να δουλέψει σωστά αυτή η επιλογή, θα πρέπει να ανεβάσετε μέσο FTP το Component στο φάκελο Site/administrator/components/com_installer/component και να κάνετε extract τα αρχεία του Component στον φάκελο αυτό.
Παράδειγμα installation directory : /home/username/public_html/administrator/components/com_installer/component/your_component

Αυτό ήταν, είσαστε έτοιμοι.

Για να εγκαταστήσετε κάποιο Module ή MamBot, ακολουθήστε τις ίδιες διαδικασίες με την μόνη διαφορά οτι από το Menu "Installers" θα επιλέξετε είτε Modules είτε Mambots


Παρατηρήσεις :
Για την εγκατάσταση ενός Component, Module ή MamBot με την 2η επιλογή τα directories που πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο σας είναι :
a. Για Component --> /home/username/public_html/administrator/components/com_installer/component/your_component
b. Για Module --> /home/username/public_html/administrator/components/com_installer/module/your_module
c. Για Mambot --> /home/username/public_html/administrator/components/com_installer/mambot/your_mambot

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."