× Στην επιστήμη υπολογιστών ως υλικό (hardware) ορίζεται το σύνολο των φυσικών εξαρτημάτων ενός υπολογιστή, όπως π.χ. ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, μικροτσίπ κλπ. Το υλικό καθοδηγείται κατά τη λειτουργία του από το λογισμικό.

Το Υλικό (αγγλ. Hardware) αποτελείται από ένα σύνολο κατηγοριοποιημένων συσκευών. Έτσι, έχουμε :

1. Συσκευές Εισόδου: Πληκτρολόγιο, Ποντίκι, Χειριστήριο (Joystick), Μικρόφωνο, Web camera, Σαρωτής (Scanner)

2. Κεντρική Μονάδα: Μητρική κάρτα, Κ.Μ.Ε. (Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας) – ή πιο απλά Επεξεργαστής, Μνήμη RAM, H.D.D. (Hard Disk Drive, Σκληρός Δίσκος), DVD / CD Drive, Floppy Disk Drive (οδηγός δισκέττας), Κάρτα Γραφικών, Κάρτα Ήχου, Κάρτα Δικτύου, ROM (μνήμη) (όπου είναι αποθηκευμένο το BIOS), Μπαταρία, Τροφοδοτικό, κ.ά.

3. Συσκευές Εξόδου: Οθόνη, Ηχεία, Εκτυπωτής

Ίσως θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και μια ειδική κατηγορία, αυτή των Συσκευών Εισόδου / Εξόδου : Οθόνες Αφής (Touch Screens), μόντεμ (Modulator – Demodulator, Διαποδιαμορφωτής)

Η Logitech παρουσίασε το έξυπνο Ultrathin Keyboard

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #304 από akis
Η Logitech παρουσίασε το έξυπνο Ultrathin Keyboard Cover για το iPad τρίτης γενιάς



Πηγή: Ghz.gr
Προϊόν "δύο σε ένα" μπορεί να χαρακτηριστεί το Ultrathin Keyboard Cover που παρουσίασε πρόσφατα η Logitech για το νέο iPad, αφού αναλαμβάνει τόσο τον ρόλο του καλύμματος, όσο και να προσφέρει ένα καλής ποιότητας συνοδευτικό πληκτρολόγιο.

Αν σχεδίαζε η Apple ένα παρόμοιο προϊόν για το iPad, πιστεύουμε ότι δεν θα διέφερε πολύ, τόσο από λειτουργικής πλευράς όσο και από αισθητικής πλευράς. Η Logitech εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους μαγνήτες που διαθέτει το iPad, και έτσι το Ultrathin Keyboard Cover εκτός από τέλεια εφαρμογή, δείχνει άρτιο αισθητικά δίπλα στο πολύ όμορφο tablet της Apple.








Όπως συμβαίνει και με τα καλύμματα της Apple, έτσι και αυτό της Logitech, μόλις κλείσει θα θέσει το iPad σε κατάσταση ύπνωσης (sleep mode), ενώ μόλις ανοίξει, θα ενεργοποιήσει το iPad. Το πληκτρολόγιο συνδέεται με το iPad μέσω Bluetooth. Να αναφέρουμε επίσης, πως είναι συμβατό και με το iPad 2 εκτός από το iPad τρίτης γενιάς. Το κόστος του είναι €99.99 και καλύπτεται από εγγύηση τριών ετών.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.176 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."