#OpFreeWildan: Οι Anonymous παραβίασαν κυβερνητικέ

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1366 από akis
#OpFreeWildan: Οι Anonymous παραβίασαν κυβερνητικές ιστοσελίδες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη hacker

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Δευτέρα Φεβ 4, 2013 στην Κατηγορία Hacking
Η ινδονησιακή αστυνομία συνέλαβε πρόσφατα έναν άνδρα φερόμενο ως μέλος της ομάδας hacking Jember, για παραβίαση της επίσημης Προεδρικής ιστοσελίδας (presidensby.info) . Μετά τη σύλληψη, οι ομάδα hacking των Anonymous άρχισαν να επιτίθενται στις ιστοσελίδες της κυβέρνησης ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο 22 χρόνος Wildan Yani S. Hari, που εργάζεται σε ένα Internet καφέ της εταιρείας CV Suryatama, συνελήφθη την Παρασκευή από τους ερευνητές της μονάδα της Εθνικής Αστυνομίας που είναι υπεύθυνη για τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο.
Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Detik, οι Anonymous παραβίασαν τουλάχιστον επτά ιστοσελίδες, οι οποίες ανήκουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων, του Τουρισμού και Ανάπτυξης, της Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας (BPS), της Εποπτικής Επιτροπής ανταγωνισμού των επιχειρήσεων (KPPU) και της Πρεσβείας της Ινδονησίας στην Τασκένδη
Για το ίδιο λόγο ένας χάκερ από την Ινδονησία παραβίασε τις ιστοσελίδες, pa-bengkulukota.go.id, rakernas.mahkamahagung.go.id του Ανώτατου Δικαστηρίου της Rakernas, prakom.depsos.go.id, trc.depsos.go.id και outreacher.depsos.go.id.
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."