× Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Η λειτουργία του ξεκίνησε στης 27 Σεπτεμβρίου του 1998. Ο στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες. Το Google ξεκίνησε σαν μια κολεγιακή εργασία από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1996 για μια μηχανή αναζήτησης. Σήμερα η μηχανή αναζήτησης google είναι μια από τις δημοφιλέστερες, και οι φράσεις «κάνω google», «γκουγκλάρω», «γκουγκλίζω»,« google it» ή «μπαίνω στον γκούγκλη» είναι συνώνυμες με το «ψάχνω για πληροφορίες στο Διαδίκτυο». Αντίστοιχα, στην αγγλική γλώσσα το ρήμα "to google" έχει αποκτήσει πλέον ταυτόσημη έννοια με το ρήμα «αναζητώ», και, πρόσφατα, το ίδιο ρήμα προστέθηκε στο αγγλικό λεξικό Merriam-Webster με όλα τα παράγωγά του (to google > googling > googled) [1].


Το λογότυπο(Logo) της Google



Η λέξη "Google" προήλθε από αναγραμματισμό της λέξης Googol, η οποία εκφράζει μαθηματικό όρο (τον οποίο εισήγαγε ο Milton Sirotta) και σημαίνει το «1 ακολουθούμενο από 100 μηδενικά». Με τον όρο αυτόν η Google επιθυμεί να υποδηλώσει την αποστολή της εταιρίας να οργανώσει το τεράστιο πλήθος πληροφοριών του Ίντερνετ.

Νέες πληροφορίες για την κινηματογραφική μεταφορά

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1090 από akis
Νέες πληροφορίες για την κινηματογραφική μεταφορά του God of War!

Πηγή: TechNewz.gr
Η Sony είχε προσλάβει σεναριογράφους, βάζοντας και επισήμως στα σκαριά, την πραγματοποίηση μίας ακόμη videogame μεταφοράς.

Οι υπεύθυνοι για το νέο σενάριο, Patrick Melton και Marcus Dunstan (Pacific Rim, "Saw" series, Piranha 3DD), δήλωσαν πρόσφατα στο Ign:

"Κατά τον ίδιο τρόπο που ο Batman του Christopher Nolan ήταν πιο προσγειωμένος στην πραγματικότητα, θέλουμε και μεις να κάνουμε το ίδιο με τον Kratos.

Αναλάβαμε να κάνουμε ένα update στο προηγούμενο σενάριο του David Self και το πρώτο μας βήμα, ήταν να εξανθρωπίσουμε περισσότερο, τον χαρακτήρα του.

Όπως και στο νεότερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε (σ.σ.: που είναι και prequel του ορίτζιναλ) όταν θα συναντήσουμε τον χαρακτήρα του, θα τον δούμε πριν γίνει Ghost of Sparta, όταν ήταν ακόμη ένας Σπαρτιάτης πολεμιστής με οικογένεια και παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι υπάρχει αυτή η επίθεση από τους βάρβαρους και ο Kratos θα χρειαστεί να καλέσει τον Άρη για να τον βοηθήσει.

Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την πρώτη πράξη της ταινίας και πριν από αυτό, θα τον δούμε ως θνητό με την οικογένεια του, μαθαίνοντας τον και κατανοώντας πως λειτουργεί σαν άνθρωπος.

Πιθανότατα, αυτή η πρώτη πράξη θα κρατήσει πάνω κάτω 30 λεπτά, στα οποία θα χτιστεί ο χαρακτήρας έτσι ώστε όταν γίνεται η στροφή και μετατρέπεται σε Ghost of Sparta, θα μπορούμε να τον κατανοήσουμε ως άνθρωπο και να καταλάβουμε την οδύσσεια που θα πρέπει να τραβήξει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."