Παιχνίδι του μήνα: Ιούνιος 2012

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #644 από johnmadas
Παιχνίδι του μήνα: Ιούνιος 2012





Πηγή: gameworld.gr
To The Elder Scrolls V: Skyrim – Dawnguard ψηφίστηκε ως το κορυφαίο.

Τον προηγούμενο μήνα η φετινή E3 μονοπώλησε το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας των gamers, αλλά παρόλα αυτά βγήκαν αρκετοί ενδιαφέροντες τίτλοι όπως το Spec Ops: The Line για PC, PS3 και Xbox 360 και το Gravity Rush για το PS Vita. Εν τω μεταξύ, δεν έλειψαν όπως είναι λογικό και κάποιες απογοητευτικές δημιουργίες όπως το Game of Thrones. Στο σχετικό thread στο forum του GameWorld ψηφίσατε για το καλύτερο παιχνίδι του μήνα, διατυπώνοντας παράλληλα και τις απόψεις σας σχετικά με το χειρότερο παιχνίδι του Ιουνίου. Χωρίς να μακρηγορούμε περαιτέρω σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Παιχνίδι του μήνα
The Elder Scrolls V: Skyrim – Dawnguard
Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks
Είδος: Action RPG
Format: PC. PS3, Xbox 360

Η σειρά The Elder Scrolls αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες στο χώρο των RPG. Η αρχή έγινε με το Arena το μακρινό 1994, για ν' ακολουθήσει δύο χρόνια αργότερα το Daggerfall. Η δημιουργία που έφερε την σειρά στο προσκήνιο ήταν το εξαιρετικό Morrowind, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μια δεκαετία για PC και Xbox. Το τέταρτο μέρος με τον τίτλο Oblivion εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το momentum του προκατόχου του σημειώνοντάς τεράστια εμπορική επιτυχία. Το περυσινό Skyrim όμως αποτέλεσε άξιο απόγονο της κληρονομιάς του Oblivion, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από κοινό και reviewers και πουλώντας περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα (συνολικά και στα τρία formats που κυκλοφόρησε). Ψηφίστε άλλωστε και ως Game of the Year στον ετήσιο διαγωνισμό του GameWorld που είναι ο μεγαλύτερος στο είδος του.



Το Dawnguard αποτελεί το πρώτο μεγάλο expansion του Skyrim και σας προσφέρει αρκετές ακόμα ώρες περιπλάνησης στον μαγευτικό κόσμο του. Εν τω μεταξύ, σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε και ως ένας Vampire Lord, ο οποίος έχει πρόσβαση σ' ένα δικό του ξεχωριστό skill tree. Πέρα από αυτές τις προσθήκες, το expansion περιέχει νέα όπλα, καινούργια αντικείμενα και μερικούς ακόμα πανίσχυρους εχθρούς, όπως δράκους και trolls.

Διαβάστε το review του Skyrim εδώ.


Χειρότερο παιχνίδι του μήνα
Steel Battalion: Heavy Armor
From Software, Capcom
Είδος: Mech Simulation
Format: Xbox 360

Το Steel Battalion: Heavy Armor είναι το τρίτο μέρος της ομώνυμης σειράς, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία στο Xbox. Το πρώτο Steel Battalion ήταν μια κυκλοφορία για λίγους, αφού απαιτούσε ένα ειδικό χειριστήριο που θύμιζε...cockpit και κόστιζε περίπου 200 ευρώ. Παρόλα αυτά απέσπασε πολύ καλές κριτικές, κυρίως από τον ιαπωνικό τύπο, ενώ γνώρισε και μια συνέχεια με το Steel Battalion: Line of Contact. Ύστερα από τις δύο αυτές δημιουργίες η Capcom παραδίδει τα κλειδιά της σειράς στην -ομολογουμένως- έμπειρη στο χώρο των mech simulators, From Software.



To Heavy Armor είναι ένας αποκλειστικός τίτλος για το Xbox 360 που εκμεταλλεύεται (κατ' ευφημισμό μόνο) τις δυνατότητες του Kinect. Δυστυχώς όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και το μόνο που καταφέρνει το πρόσφατο πόνημα της From Software είναι να αμαυρώσει τις θετικές εντυπώσεις που είχε αποκομίσει η σειρά στο παρελθόν. Το gameplay καταντά γρήγορα βαρετό και επαναλαμβανόμενο, ενώ καλείστε να δώσετε μια τιτάνια μάχη με το μοντέλο χειρισμού της πολεμικής μηχανής σας. Ο παρόν τίτλος στον τεχνικό τομέα δεν δείχνει τόσο απογοητευτικός, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί unplayable εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων με τον χειρισμό, τα οποία παράλληλα τον κατατάσσουν χωρίς δεύτερη σκέψη σαν το χειρότερο παιχνίδι του μήνα.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.113 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."