Οι πρώτες πληροφορίες για το Halo 4

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #53 από akis
Οι πρώτες πληροφορίες για το Halo 4

Μερικά νέα στοιχεία για την τέταρτη συνέχεια του Halo 4 έδωσαν στην δημοσιότητα η Microsoft και η εταιρεία 343 Ιndustries που έχει αναλάβει και την ανάπτυξη του τίτλου.



Το Halo 4 είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν αναπτύσσεται από την Βungie. Η πρώτη αλλαγή της 343 Ιndustries παρατηρείται στην στολή του Master Chief, που είναι επανασχεδιασμένη να δείχνει λιγότερο βαριά για να επιτρέπει στην κεντρική προσωπικότητα του Halo Universe να κινείται με μεγαλύτερη ελευθερία.
Όπως λέει, η εταιρεία ανάπτυξης, αν και το πεδίο που μπορούσε να επέμβει ήταν περιορισμένο, με την έννοια ότι το Halo Universe είναι μία συγκεκριμένη, προκαθορισμένη οντότητα, φρόντισε να βελτιστοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, να εμβαθύνει στον χαρακτήρα του Master Chief και σχεδόν να δώσει στο παιχνίδι μία νέα αίσθηση τόσο στον οπτικό τομέα, όσο και στο gameplay ενώ τα ηχητικά εφέ να είναι εντελώς νέα.
Υπάρχουν νέα όπλα, πολλές νέες πίστες και περιβάλλοντα και μία απειλή για τον Master Chief που όμοια της δεν έχει ξανασυναντήσει.
"Παραμένει Halo, αλλά έχει την δική του φωνή και είναι εκπληκτικό" λέει η Josh Holmes, Creative Director της 343 Industries. Το Ηalo 4 θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγενιάτικων διακοπών, στα τέλη του 2012.
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."