Ubisoft: Η τωρινή γενια κονσολών έχει φτάσει

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #523 από akis
Ubisoft: Η τωρινή γενια κονσολών έχει φτάσει στο τέλος της





Πηγή: TechNewz.gr
Ο Alex Hutchinson, ο ιθύνων νους γύρω από το εικαστικό κομμάτι τουAssassin's Creed 3, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση στο πλαίσιο της έκθεσης E3 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες. Ο developer της Ubisoft εμφανίζεται έτοιμος για το gaming του αύριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Hutchinson είπε ότι "πλησιάζουμε τη μέρα που το PlayStation 4 και το Xbox 720 θα είναι αναγκαία". Αφορμή για τη δήλωση αυτή ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν υπήρξαν προβλήματα στην ανάπτυξη του Assassin's Creed 3.

"Γενικά, υπάρχουν απώλειες στην αξιοπιστία ή την ανάλυση, όχι στην ιδέα. Έχεις την τάση να κρατάς την ιδέα, αλλά κάνεις συμβιβασμούς στην υλοποίηση για να μη χάσεις το concept. Στην επόμενη γενιά (gaming consoles) θα μπορούμε να κάνουμε πράγματα πολύ πιο δυναμικά", είπε ο developer της Ubisoft.

Όπως αναμενόταν, η Sony και η Microsoft δεν ανακοίνωσαν κάτι σχετικά με τις επόμενες κονσόλες τους. Είναι, όμως, περίπου δεδομένο ότι οι δύο εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."