Arma 3: (Εικονικά) πεδία μάχης Λήμνος και Άη Στράτ

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #326 από akis
Arma 3: (Εικονικά) πεδία μάχης Λήμνος και Άη Στράτης (video)





Πηγή: Skai.gr
Σε (εικονικό) πεδίο μάχης μεταβάλλονται η Λήμνος και ο γειτονικός Άη Στράτης (ή “Stratis” όπως αποκαλείται το νησάκι σε σχετική ανακοίνωση...) στο νεότερο παιχνίδι της σειράς Arma για τους PC υπολογιστές! Η alpha προέκδοση του παιχνιδιού με δημιουργούς και πάλι τους ανθρώπους του στούντιο Bohemia Interactive παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το Αrma 3 θα κυκλοφορήσει το β' εξάμηνο του 2012, αλλά πριν την επίσημη κυκλοφορία του, θα δώσει την ευκαιρία στην κοινότητα των απανταχού gamers να ανακαλύψουν τις βελτιώσεις του έναντι των προκατόχων του -αλλά και τα bugs του παιχνιδιού- μαχόμενοι τις... ιρανικές δυνάμεις στον Άη Στράτη, λίγο πριν μεταβληθεί σε Μέση Ανατολή και η ειδυλλιακή Λήμνος στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού.

“Ο 'Stratis' έχει ακριβώς το περιβάλλον που θέλαμε” δηλώνει με ενθουσιασμό ένας εκ των δημιουργών του παιχνιδιού, ο Ιβάν Μπάχτα. “Λόγω της πυκνής βλάστησης, έχει διαφορετική αίσθηση από τη Λήμνο, και με την προσθήκη πρόσθετων χαρακτηριστικών ενισχύσαμε περαιτέρω την ποικιλία του περιβάλλοντος”.

“Είμαι βέβαιος πως οι παίκτες θα αγαπήσουν το τοπίο: Τα στρατόπεδα, η αεροπορική βάση, η τοποθεσία του ραντάρ, οι ρομαντικοί όρμοι - και να μην ξεχνάμε τα ναυάγια, τα υποβρύχια και τα διάσπαρτους υφάλους” προσθέτει γεμάτος ενθουσιασμό για τις... ειδυλλιακές στιγμές που θα ζήσουν οι παίκτες μακελεύοντας τους εξ ανατολών αντιπάλους τους στο ηλιοβασίλεμα.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Άη Στράτης από το πρώτο ελληνικό “πράσινο νησί” που θα βασίζεται αποκλειστικά σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μεταβάλλεται σε... στρατοκρατούμενο νησί λόγω της στρατηγικής θέσης του, καθώς σε αυτό αναπτύσσονται αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, με στόχο την παρακολούθηση των προελαύνοντων ιρανικών δυναμέων για λογαριασμό του ΝΑΤΟ.

“Μπορεί ο 'Stratis' να είναι σχετικά μικρός, συγκρινόμενος με τη Λήμνο, αλλά μην ξεγελιέστε· υπάρχει αρκετός χώρος για να χρησιμοποιηθεί κάθε είδους τακτική μάχης” προσθέτει ο Μπάχτα.

Όσον αφορά τα γραφικά του Arma 3, από το πρώτο βίντεο που έχει δει το φως τη δημοσιότητας, φαίνεται ότι θα είναι ακόμη περισσότερο... harma από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Ο “Stratis” και η Λήμνος θα φαίνονται ιδιαίτερα αληθοφανείς κατά τη διάρκεια του αιματοκυλίσματος με τις ιρανικές και άλλες εχθρικές δυνάμεις, αν και για να απολαύσει κανείς τον φωτορεαλισμό σε όλο του το μεγαλείο θα χρειαστεί ένα PC “τανκ”, με δυνατό πολυπύρηνο επεξεργαστή, μπόλικη μνήμη, και μια -τουλάχιστον- πανίσχυρη κάρτα γραφικών με υποστήριξη DirectX 11...

Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών σκηνές από real time μάχες του ΑRMA ΙΙ παρουσιάστηκαν σαν... πραγματικά πλάνα από την κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τον IRA στο βρετανικό δίκτυο ITV...
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."