Η μηχανή Unreal Engine 3 θα χρησιμοποιηθεί

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #192 από akis
Η μηχανή Unreal Engine 3 θα χρησιμοποιηθεί από την... ακαδημία του FBI σε εξομοιωτή σκηνών εγκλήματος


Πηγή: Ghz.gr
Η μηχανή γραφικών Unreal Engine 3 της Epic Games έχει τροφοδοτήσει κατά καιρούς μερικούς ιδιαίτερα επιτυχημένους τίτλους παιχνιδιών, όπως το Gears of War 3 και το Mass Effect 3, αλλά σύντομα η ίδια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί και από την... ακαδημία του FBI!
Και όμως, πολύ σωστά διαβάσατε! Η μηχανή Unreal Engine, θα αποτελέσει τον βασικό δομικό λίθο για ένα νέο εξομοιωτή εκπαίδευσης στην ακαδημία του FBI μέσω του Unreal Government Network.
Η Epic Games ανακοίνωσε πρόσφατα την σύναψη συμφωνίας μακράς διάρκειας με την εταιρεία Virtual Heroes (γνωστή για το παιχνίδι/ εξομοιωτή στρατιωτικής εκπαίδευσης America's Army) μία εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εξομοιωτών και έχει την βάση της στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.



Μέρος της συμφωνίας είναι και η χρήση της μηχανής γραφικών της Epic Games από διάφορα γραφεία, οργανισμούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ αλλά και από συμμαχικές δυνάμεις για διάφορους σκοπούς μέσω του UGN (Unreal Government Network. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι ενέργειες και τα "project" που βρίσκονται στα σκαριά, ωστόσο η Ακαδημία του FBI, θα χρησιμοποιήσει την μηχανή για την ανάπτυξη ενός multiplayer εξομοιωτή σκηνών εγκλήματος για την εκπαίδευση των πρακτόρων της υπηρεσίας. Εκτός από τον εξομοιωτή σκηνών εγκλήματος, η μηχανή χρησιμοποιείται από την Virtual Heroes και το Duke Univercity για να δημιουργηθεί ένας εξομοιωτής αναισθησιολογίας ενώ η πλατφόρμα HumanSim, που αποτελεί ένα εξομοιωτή για την εκπαίδευση ιατρών και χειρουργών βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης.
To demo Samaritan δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της Unreal Engine 3

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."