Κινέζος gamer κλείνεται στο σπίτι του για… 6 χρόνι

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1490 από akis
Κινέζος gamer κλείνεται στο σπίτι του για… 6 χρόνια!

Πηγή: gameslife.gr
Όχι, δεν κλειδώθηκε απ’έξω… :P Η ιστορία λοιπόν μαθεύτηκε από μια δημοσίευση του πατέρα του νεαρού άνδρα, στο Sina Weibo (κινέζικος κλώνος του Twitter), στην οποία ζητά απελπισμένα βοήθεια για τον γιο του. Ο πατέρας του 27χρονου Ζάο Γιάνγκ αναφέρει πως ο γιος του παράτησε ξαφνικά τη δουλειά του και αγόρασε ένα PC, το 2007. Από τότε, ο Ζάο άρχισε να «παίρνει την κάτω βόλτα», καθώς έπαιζε όλη μέρα games και παραμελούσε βασικές ανάγκες, όπως φαγητό, μπάνιο κλπ. Επίσης, ο πατέρας προσθέτει πως ο Ζάο σιγά σιγά γινόταν αντικοινωνικός ακόμα και με την οικογένειά του!

Όταν μαθεύτηκε πως ο νεαρός ήταν κλεισμένος στο σπίτι του για 6 χρόνια, δημοσιογράφοι τον επισκέφτηκαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς αυτός αρνιόταν να μιλήσει ακόμα και στον πατέρα του. Μάλιστα, όταν προσπάθησαν να μπουν στο δωμάτιο του, ο Ζάο άρπαξε ένα… μαχαίρι!

Οι ψυχολόγοι πάντως λένε πως η συμπεριφορά του αυτή μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικά εμπόδια που είχε ο νεαρός, ανεξάρτητα από τον εθισμό στα online games, αλλά και η απροθυμία να μιλήσει στους έξω, μπορεί να είναι κάποια μορφή παράνοιας!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • htsopelas
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1497 από htsopelas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."