Ανακοινώθηκε και η έκδοση Diablo III Collector's E

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #129 από akis
Ανακοινώθηκε και η έκδοση Diablo III Collector's Edition





Η Activision/ Blizzard ανακοίνωσε πρόσφατα και την συλλεκτική έκδοση του πολυαναμενόμενου Diablo III, που θα κυκλοφορήσει επίσης στις 15 Μαΐου, μαζί με την κανονική έκδοση του παιχνιδιού.

Η Diablo III Collectors Edition, περιλαμβάνει εκτός από το παιχνίδι Diablo III με τα εγχειρίδια χρήσης και την ξεχωριστή κασετίνα, το παιχνίδι Diablo II αλλά και το expansion pack Diablo II: Lord Of Destruction.

Τα πλέον εντυπωσιακά αντικείμενα ωστόσο που περιλαμβάνονται στην συλλεκτική έκδοση είναι τα Diablo Skull, ουσιαστικά την μεταλλική εκδοχή του κρανίου του άρχοντα του σκότους και ένα flash drive μεγέθους 4GB στο σχήμα της Soulstone. Μέσα στο 4GB Soulstone flash drive είναι που θα βρείτε τα Diablo II και Diablo II: Lord Of Destruction.

Εκτός από τα παραπάνω αντικείμενα, περιμένουν τον κάτοχο της συλλεκτικής έκδοσης και μερικά δωράκια μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, για να ξεχωρίζετε από τους άλλους μπορείτε να διαθέτετε τα Glowing Angel Wings, ένα αποκλειστικό banner καθώς και την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα Bottled Cloud και Bottled Smoke στην πανοπλία σας όποτε το επιθυμείτε. Επιπλέον σας προσφέρεται ένα Fetish Shaman Pet για το World Of Warcraft, τρία Battle.net πορτραίτα με θέμα το Diablo για το StarCraft II κ.α.

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται επίσης σε οπτικούς δίσκους Blu-Ray και DVD, η ιστορία πίσω από την ανάπτυξη του Diablo III, από την αρχή έως το τέλος, καθώς και ένα βιβλίο 208 σελίδων με τίτλο Art of Diablo III. Επιπλέον υπάρχει και η μουσική, οπότε με την συλλεκτική κασετίνα, γίνεστε αυτόματα κάτοχος και του soundtrack του Diablo III (CD-ROM) που περιλαμβάνει 24 "σατανικά" μουσικά κομμάτια. Το κόστος του , Diablo III Collector's Edition είναι €99.99.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."