× Η κάρτα γραφικών είναι τμήμα ενός υπολογιστή, το οποίο λαμβάνει δεδομένα από την Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας (CPU) για να τα μετατρέψει σε εικόνα, η οποία θα προβληθεί στην οθόνη.
Εκτός από την επεξεργαστική της ισχύ, η GPU χρησιμοποιεί ειδικό προγραμματισμό για καλύτερη ανάλυση της χρήσης των δεδομένων. Οι εταιρείες ATI και nVidia παράγουν τη συντριπτική πλειοψηφία των GPU για την παγκόσμια αγορά. Και οι δύο εταιρείες έχουν αναπτύξει τις δικές τους καινοτομίες και βελτιώσεις για τις επιδόσεις των GPU. Για να βελτιωθεί η ποιότητα της εικόνας, χρησιμοποιούνται οι εξής τεχνικές:
Anti aliasing πλήρους οθόνης (FSAA), που απαλύνει τις άκρες του τρισδιάστατου αντικειμένου
Ανισότροπο φιλτράρισμα (AF), το οποίο καθιστά τις εικόνες ευκρινέστερες.
Κάθε εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει ειδικές τεχνικές για να βοηθήσει την GPU για την απόδοση καλύτερων χρωμάτων, σκίασης, υφής και άλλων στοιχείων της εικόνας.

Η EVGA ανακοίνωσε την υδρόψυκτη Geforce GTX 680 Hy

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #215 από akis
Η EVGA ανακοίνωσε την υδρόψυκτη Geforce GTX 680 Hydro Copper





Πηγή: Ghz.gr
H EVGA ανακοίνωσε αρκετά μοντέλα Geforce GTX 680, ωστόσο η πλέον εντυπωσιακή παρουσία στην νέα της σειρά καρτών γραφικών είναι αδιαμφισβήτητα η Geforce GTX 680 Hydro Copper. Πρόκειται για μία υπερχρονισμένη GK104 με προεγκατεστημένο σύστημα υδρόψυξης.

Οι χρονισμοί της GPU στην Geforce GTX 680 Hydro Copper είναι 1150MHz (Base clock) με Boost Clock στα 1215 MHz! Η μνήμη της έχει μέγεθος 2GB, είναι τύπου GDDR5 με εύρος 256bit και με συχνότητα 6300MHz (effective) ενώ το memory bandwidth έχει μετρηθεί στα 201.6GB/s.

Για την τροφοδοσία της κάρτας απαιτούνται συνδέσεις 8-pin + 6-pin PCI-E. Η κάρτα διαθέτει εξοδους DVI-I, DVI-D, HDMI και DisplayPort. Το σύστημα της υδρόψυξης σύμφωνα με την EVGA μπορεί να μειώσει την θερμοκρασία της Geforce GTX 680 έως και 50% χάρη στο Hydro Copper waterblock ανάλογα βέβαια και με το υπόλοιπο σύστημα υδρόψυξης (αντλία, σωληνώσεις, ψυγείο κ.λ.π).

Το full-cover waterblock διαθέτει επιχρωμιωμένη ηλεκτρολυτική πλάκα χαλκού C110 και συμπληρώνεται με ένα φωτιζόμενο λογότυπο της EVGA. Το κόστος της Geforce GTX 680 Hyrdo Copper ανέρχεται στα $700 ενώ αν διαθέτετε ήδη μια Geforce GTX 680, η EVGA σας προσφέρει ξεχωριστά μόνο το waterblock στην τιμή των $160.

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."