× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

H Microsoft μας δείχνει πως το hardware ενός table

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #201 από akis
H Microsoft μας δείχνει πως το hardware ενός tablet μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία "touch" στα Windows 8



Πηγή: Ghz.gr
Στο παρακάτω video η Μιcrosoft μας δείχνει πόσο σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει το hardware - όπως η οθόνη - ενός tablet στην εμπειρία χρήσης των επερχόμενων Windows 8.

Στο συγκεκριμένο video παρατηρούμε ότι για την ομαλή λειτουργία των Windows 8 σε ένα tablet, είναι η απαραίτητη η χρήση νέου τύπου hardware για την κατασκευή των tablets. Φυσικά και η εταιρεία έχει θέσει συγκεκριμένες προδιαγραφές, ωστόσο δεν είναι εξασφαλισμένο ότι τα νέα Windows 8 θα λειτουργούν το ίδιο καλά και σε παλαιότερα tablets με λιγότερο σύγχρονες οθόνες. Παρόλα αυτά, η εταιρεία φαίνεται πως έχει βρει μία λύση για να εξασφαλίσει ως ένα βαθμό την συμβατότητα των παλαιών συσκευών του είδους με το περιβάλλον "touch" των νέων Windows 8.

Οι παλαιότερες οθόνες, κατασκευάστηκαν για να ανταποκρίνονται στην αφή ως επί το πλείστον καλύτερο προς το κέντρο τους και λιγότερο στις γωνίες και κοντά στις ακμές.
Η Microsoft, δημιούργησε λοιπόν ένα "buffer" 20-pixel, γύρω από τις ακμές που θα εξασφαλίσει την λειτουργία των κρίσιμης σημασίας "swipes" στις γωνίες και στις ακμές, που επιβάλλονται για μία ολοκληρωμένη εμπειρία με τα Windows 8. Δεν είναι δα και τόσο σπουδαία, η θυσία μερικών ωφέλιμων pixels, αν είναι να αναβαθμίσετε το παλαιό σας Windows 7 slate εγκαθιστώντας τα Windows 8.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."