× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Oι Anonymous διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #1609 από akis
Oι Anonymous διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας

Πηγή: SecNews.gr
anonymous hacktivists Oι Anonymous διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Οι Αnonymous χτύπησαν για ακόμη μια φορά, παραμορφώνοντας την επίσημη ιστοσελίδα του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (Partido Popular). Εκτός από την παραμόρφωση της ιστοσελίδας – η οποία έχει αποκατασταθεί – οι χακτιβιστές διέρρευσαν και απόρρητα έγγραφα με τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς του κόμματος από το 1990 έως το 2011. Συνολικά 5Gb πληροφοριών αναρτήθηκαν σε torrent sites, blogs και άλλες ιστοσελίδες, και χιλιάδες πολίτες άρχισαν να μοιράζονται τα έγγραφα μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με δήλωση των hackers, σε βίντεο που δημοσιεύθηκε μετά την επίθεση, το Λαϊκό Κόμμα έχει δαπανήσει χρήμα του δημοσίου για την αγορά ακριβών αυτοκινήτων, ενός πόνι(!) και άλλων αντικειμένων.

Οι χακτιβιστές δήλωσαν δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι το κόμμα μιλά για λιτότητα και περικοπές, ενώ κλέβει τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το Darknet.in οι Αnonymοus ανέλαβαν δράση αφότου το κόμμα αρνήθηκε να παραδώσει τα οικονομικά έγγραφα σε δικαστικό αντιπρόσωπο που έχει αναλάβει την εξέταση ενός πολιτικού σκανδάλου διαφθοράς.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."