× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Δείτε πως μοιάζει το πραγματικό σήμα του Συστήματο

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1448 από akis
Δείτε πως μοιάζει το πραγματικό σήμα του Συστήματος Προειδοποίησης για τα Πνευματικά Δικαιώματα

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Τρίτη Μαρ 5, 2013 στην Κατηγορία Γενικά
Την προηγούμενη εβδομάδα, το Σύστημα Προειδοποίησης για τα Πνευματικά Δικαιώματα (Copyright Alert System – CAS) περισσότερο γνωστό ως ‘’Six Strikes’’ έκανε τελικά το ντεμπούτο του. Στα μέσα της εβδομάδας, η Verizon και η Comcast ενεργοποίησαν την υπηρεσία.
Το νέο σύστημα χρηματοδοτείται από μια ομάδα γνωστή ως Κέντρο Πληροφοριών για τα Πνευματικά Δικαιώματα (Center for Copyright Information (CCI), η οποία αποτελείται από πέντε μεγάλες αμερικανικές υπηρεσίες παροχής Internet, τη Motion Picture Association of America (MPAA) και τη Recording Industry Association of America (RIAA). Ήταν στα σκαριά εδώ και χρόνια και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο σύστημα παρακολούθησης για την παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τόσο η Verizon όσο και η Comcast έχουν ενημερώσει τους όρους της υπηρεσίας τους και τους πελάτες για τη συμμετοχής τους στο νέο σύστημα μέσα από τις στις ιστοσελίδες τους. Από τις πέντε συμμετέχουσες υπηρεσίες παροχής Internet, AT & T, Verizon, Cablevision, Time Warner Cable, και Comcast, μόνο η τελευταία απάντησε και συμφώνησε να δώσει αντίγραφο των πραγματικών ειδοποιήσεων.


Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."