× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Η ασφάλεια του PayPal λειτουργεί

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1393 από akis
Η ασφάλεια του PayPal λειτουργεί

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Πέμπτη Φεβ 7, 2013 στην Κατηγορία Network Security
Ο Andy Steingruebl, senior manager της PayPal για την ασφάλεια των πελατών και των συστημάτων, είναι από τους ανθρώπους που βλέπουν το ποτήρι μισό-γεμάτο όταν πρόκειται για την ασφάλεια των πληροφοριών.
Ο λόγος για αυτή την αισιοδοξία δεν είναι μόνο η πρωτοποριακή εργασία που ο Steingruebl και η ομάδα του έχουν κάνει για να προστατεύσουν τους χρήστες από τις απειλές του Internet, είναι και η συνεργασία που υπάρχει <…>
ανάμεσα στους γίγαντες του διαδικτύου, ανάμεσά στους οποίους είναι και η PayPal.
Όπως δήλωσε, υπάρχει μια αυξανόμενη κατανόηση στο γεγονός ότι, οταν μία εταιρεία επιθυμεί να είναι επιτυχημένη σε ένα εχθρικό περιβάλλον όπως είναι ο κυβερνοχώρος, θα πρέπει όλοι να συμβάλουν με τον τρόπο τους.
“Είναι εύκολο να θεωρήσουμε ότι όσοι ασχολούνται με την ασφάλεια είναι απαισιόδοξοι, όμως εγώ δεν είμαι και θεωρώ ότι η δουλειά που κάνουμε για να προστατέψουμε τους χρήστες από γνωστές απειλές, όπως το SQL injection και το cross-site scripting, είναι δύσκολη και έχει πολλαπλά μέτωπα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε στο τέλος με την συνεργασία όλων μας να κερδίσουμε.”, δήλωσε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."