× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Επίθεση τύπου DDoS σε top-gamer του Black Ops 2

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1320 από akis
Επίθεση τύπου DDoS σε top-gamer του Black Ops 2

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Κυριακή Ιαν 13, 2013 στην Κατηγορία Hacking
Πολλές φορές τα leaderboards στα παιχνίδια μπορεί να είναι παραπλανητικά. Σε αρκετές περιστάσεις υπάρχουν hackers ή glitchers στην κορυφή της λίστας, μόνο για να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να επιτύχουν. Όμως, υπάρχουν και πολλοί νόμιμοι παίχτες που κατακτούν την κορυφή της λίστας με την τεχνική τους: ο παίχτης με το ψευδώνυμο Retrominano κατέκτησε την πρώτη θέση στο chart “Carrer-all Time” του παιχνιδιού “Call of Duty: Black Ops 2″.
Το γεγονός αυτό φαίνεται να προκάλεσε ζήλεια και φθόνο σε μέλη της κοινότητας. Έτσι,ο παίχτης, σύμφωνα με δηλώσεις του, υποβλήθηκε σε επίθεση τύπου DDoS η οποία του επιτρέπει να παίζει μόνο 10 λεπτά κάθε μέρα.
O παίχτης προσπάθησε να κάνει reset το IP του χωρίς αποτέλεσμα, γεγονός που τον ανάγκασε να μηδενίσει τα στατιστικά του παιχνιδιού και να επιστρέψει στο Level 1.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Reddit, o Retrominano δέχεται συχνά παρενοχλήσεις από κακόβουλους χρήστες που προσπαθούν να εντοπίσουν την διεύθυνση IP του ώστε να του περιορίσουν την πρόσβαση στο Internet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."