× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

1,6 εκατομμύρια λογαριασμοί διέρρευσαν

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1249 από akis
ProjectWhiteFox: 1,6 εκατομμύρια λογαριασμοί διέρρευσαν από την GhostShell Team

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Πέμπτη Δεκ 13, 2012 στην Κατηγορία Hacking
Η διάσημη ομάδα hackers GhostShell Team επιστρέφει με μαζική διαρροή δεδομένων. Αυτές τις μέρες, η TeamGhostShell ξεκίνησε τη νέα επιχείρηση ProjectWhiteFox και διέρρευσε 1,6 εκατομμύρια λογαριασμούς από διάφορες επιχειρήσεις και τομείς όπως τράπεζες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κυβερνητικά sites, στρατιωτικά sites, αεροπορικές εταιρείες, αεροναυπηγικές επιχειρήσεις, νομικά sites και άλλα.
«Ο χειμώνας έφτασε, το ίδιο και εμείς, για να παρουσιάσουμε την τελευταία επιχείρηση της GhostShell Team. Έχουμε συμπεριλάβει πολλές εκπλήξεις σε αυτό το πακέτο, επιβιβαστείτε και ξεκινήστε την περιπέτεια! Το ProjectWhiteFox θα ολοκληρώσει τη φετινή σειρά των επιθέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με την προώθηση του χακτιβισμού και εφιστώντας την προσοχή στην ελευθερία της πληροφορίας στο διαδίκτυο» αναφέρει η TeamGhostShell στην διαρροή.
Σύμφωνα με ένα post στο pastebin, η διαρροή δεδομένων είναι από μια σειρά οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων της NASA, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, του Πενταγώνου, του Crestwood Technology Group, του Bigelow Aerospace, της California Manufacturers & Technology Association και της Aerospace Suppliers.
Η διαρροή περιέχει στοιχεία βάσεων δεδομένων, ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λίστες e-mail, διευθύνσεις, κωδικούς πρόσβασης και άλλα. Επίσης, στο post δημοσιεύτηκαν και οι ευπαθείς διευθύνσεις όπου πραγματοποιήθηκε το SQL injection μέσω των οποίων αποσπάστηκαν τα δεδομένα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."