× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Οι Anonymous ξεκίνησαν τις επιθέσεις

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1028 από johnmadas
Οι Anonymous ξεκίνησαν τις επιθέσεις ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ!

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Δευτέρα Οκτ 8, 2012 στην Κατηγορία SecNews Rapid Alert [SRA]
Οι χακτιβιστές Anonymous, όπως πληροφορήθηκε η συντακτική ομάδα του SecNews, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα τις επιθέσεις εναντίον ιστοσελίδων κυβερνητικών και όχι μόνο υπηρεσιών, ενόψει της αυριανής επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ. Θυμίζουμε ότι σήμερα νωρίτερα οι υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολεκτίβας Anonymous έδωσαν στην δημοσιότητα λίστα με αριθμούς, στους οποίους μπορεί να συνδεθεί κάποιος μέσω dialup σύνδεσης στο Internet, γραμμές που είχαν δώσει και για τις ανάγκες επικοινωνίας ακτιβιστών στην Αίγυπτο και την Τυνησία. Την πλήρη λίστα με τους αριθμούς, θα την βρείτε εδώ.
Η επιχείρηση #OpSolidarityGreece είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη και ήδη διαπιστώσαμε ότι η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας (wwpresidency.gr) ήταν πριν από λίγο εκτός λειτουργίας πιθανόν λόγω κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα έχει επανέλθει σε λειτουργία και δεν εντοπίζουμε κάποια δυσλειτουργία της. Δείτε το σχετικό Screenshot:

Σε μήνυμά που είχαν αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ανέφεραν ότι οι επιθέσεις θα ξεκινούσαν σήμερα στις 22.00 το βράδυ. Δείτε το μήνυμα όπως αναμεταδόθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous, αλλά και το σχετικό βιντεομήνυμα που αναρτήθηκε στο Youtube από την παγκόσμια χακτιβιστική ομάδα:



Το SecNews με συνεχή ροή θα σας μεταδίδει τα χτυπήματα εναντίον ιστοχώρων που θα πραγματοποιούν οι Anonymous με ανανέωση στην παρούσα ανάρτηση. Έχει επιπλέον αποσαφηνιστεί ότι η “επιχείρηση” έχει οργανωθεί και εκτελεστεί από Anonymous του εξωτερικού, ενώ οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous θα συμμετέχουν ενεργά με παρουσία και μετάδοση των γεγονότων, στις προγραμματισμένες πορείες για την επίσκεψη της Άγκελας Μέρκελ. Η μετάδοση των γεγονότων θα πραγματοποιηθεί μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης για οτιδήποτε συμβεί. Επιπλέον όπως αναφέρουν την ίδια στιγμή οι υποστηρικτές των Anonymous παγκοσμίως θα πραγματοποιούν επιχειρήσεις εναντίον ιστοσελίδων και στόχων που έχουν θέσει. Μείνετε συντονισμένοι!
[Update 1 - 23:10 - 8/10/2012] Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα της Αστυνομίας (astynomia.gr) παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα, πιθανόν λόγω κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Το μήνυμα που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το παρακάτω: #TANGO #DOWN hellenicpolice.gr astynomia.gr #OpSolidarityGreece #GlobalRevolution

[Update 2 - 23:40 - 8/10/2012] Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (mfa.gr) είναι αυτή την στιγμή εκτός λειτουργίας από κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας από τους Anonymous. Στο μήνυμά τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφέρουν “#TANGO #DOWN mfa.gr/ Ministry of Foreign Affairs ydt.gr/ ministry of civilian protection and public order #OpGreeceSolidarity #GlobalRevolution”.
Δείτε το σχετικό Screenshot σχετικά με την εικόνα που εμφανίζει αυτή την στιγμή η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου:

[Update 3 - 00:06 - 9/10/2012] Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν τις επιθέσεις των χακτιβιστών Anonymous σε Ελληνικές ιστοσελίδας. Δείτε τι γράφει το αξιόπιστο Business Insider [εδώ]
[Update 4 - 00:12 - 9/10/2012] Εκτός λειτουργίας και η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης government.gov.gr. Το μήνυμα που μεταδίδουν οι χακτιβιστές στο Twitter αναφέρει: “#TANGO #DOWN government.gov.gr/ #OpSolidarityGreece #GlobalRevolution”. Η εικόνα που εμφανίζει όποιος προσπαθεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα είναι η παρακάτω:

[Update 5 - 00:49 - 9/10/2012] Η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έχει στοχοποιηθεί με μαζική κατανεμημένη επίθεση DDoS που πραγματοποιούν οι Anonymous σε παγκόσμιο επίπεδο στα πλαίσια του #OpSolidarityGreece, από τις 22.00 ώρα Ελλάδος.
Η ιστοσελίδα αυτή την στιγμή παρουσιάζει δυσλειτουργίες και δυσκολίες πρόσβασης αλλά παραμένει σε λειτουργία. Επιπλέον προβλήματα αντιμετωπίζει και η προσωπική ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εμφανίζοντας αντιστοίχως περιοδικές δυσλειτουργίες.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το SecNews, οι επιθέσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας αλλά και την ημέρα σε πολλαπλούς στόχους με συμμετοχή των Anonymous απ’όλο τον κόσμο για όσο διάστημα θα παραμείνει η Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by johnmadas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."