× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Linuxfan.gr – “Γιατί είναι ωραίο… να ζεις ελεύθερο

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1013 από admin
Linuxfan.gr – “Γιατί είναι ωραίο… να ζεις ελεύθερος!!”

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Κυριακή Οκτ 7, 2012 στην Κατηγορία Γενικά
Το Linuxfan.gr είναι ένα site το οποίο ασχολείται με το λογισμικό Linux και το Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα! Η λειτουργία του ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, και κατά κάποιο τρόπο βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό επίπεδο (beta), καθώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να φτιαχτούν ή να προστεθούν.
Σκοπός της ιστοσελίδας αυτής, είναι να διδάξει μέσα από τα πολυάριθμα βοηθήματα της, να ενημερώσει αλλά και να “τραβήξει” όσο περισσότερο κόσμο μπορεί προς το λογισμικό ανοιχτού κώδικα! Υπάρχουν παρουσιάσεις <…>
χρήσιμων εφαρμογών και διανομών Linux, αλλά και βοηθήματα και συμβουλές για την σωστή διαχείριση του συστήματος σας.
Προς το παρόν η ομάδα του linuxfan.gr είναι μικρή, οπότε χρειάζονται παραπάνω άτομα για να γράφουν, αλλά και να συμμετέχουν στα διάφορα projects που θα οργανώνονται.
Όπως λέει και σε κάποιο σημείο της σελίδας, «πιστεύουμε πολύ στο ελεύθερο λογισμικό, για αυτό προσπαθούμε να το στηρίξουμε όσο μπορούμε!».
Το linuxfan.gr είναι “δημιούργημα” του Αρτέμη Κασομούλη, ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Internet και τους υπολογιστές από 9 ετών! Ο Αρτέμης είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρονικής και έχει ως κύρια ενασχόληση το blogging, τη φωτογραφία, τη μουσική και την σχεδίαση ιστοσελίδων. Μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για τον Αρτέμη στο προσωπικό του blog [εδώ]
Το SecNews στηρίζει πάντα, όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, νέες αξιόλογες προσπάθειες μεμονωμένων ιδιωτών ή ομάδων που έχουν πάθος για όλους τους τομείς της πληροφορικής και της τεχνολογίας ανεξαιρέτως. Όσοι πιστοί λοιπόν στο Linux, προσέλθετε στο Linuxfan.gr.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."