× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

Anonymous-OS έκδοση πρώτη!

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #100 από akis
Anonymous-OS έκδοση πρώτη! δημιουργήθηκε από akis
Anonymous-OS έκδοση πρώτη!





Καλά διαβάσατε στον τίτλο, η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος από μέλη των Anonymous είναι πραγματικότητα!

Φαίνεται πως κάποια μέλη της κολεκτίβας ακτιβιστών χάκερς, ήθελαν να δημιουργήσουν την πρώτη διανομή Linux ειδικά διαμορφωμένη για χάκερς, και έτσι γεννήθηκε το Anonymous-OS.
Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η v0.1, που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ωστόσο βασίζεται στην σταθερή πλατφόρμα του Ubuntu 11.10 και χρησιμοποιεί το Mate desktop. Όσοι χρήστες θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε και LiveCD χρησιμοποιώντας το Unetbootin.
Το Anonymous-OS δημιουργήθηκε για να δώσει την δυνατότητα σε χρήστες να πραγματοποιούν hacking και για αυτό διαθέτει προεγκατεστημένα τα περισσότερα από τα εργαλεία που χρειάζονται για τον συγκεκριμένο σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται εγκατεστημένα τα εργαλεία ParolaPass Password Generator, Find Host I, Anonymous HOIC, Ddosi, Pyloris, Slowloris, TorsHammer, Sqlmap, Havij, Sql Poison, Admin Finder, John the Ripper, Hash Identifier, Tor, XChat IRC, Pidgin, Vidalia, Polipo, JonDo, i2p, Wireshark, Zenmap κ.α.
Αν θέλετε να κατεβάσετε την πρώϊμη έκδοση του Anonymous-OS μπορείτε να το κάνετε από εδώ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πριν το κάνετε ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι δεν υπάρχει πίσω από το λειτουργικό σύστημα κάποια επίσημη ομάδα, κάποια εταιρεία που μπορεί να σας προσφέρει υποστήριξη και το σπουδαιότερο, αγνοείται η προέλευση του λειτουργικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί το λειτουργικό σύστημα να είναι συμβιβασμένο και "backdoored" από κάποιο χάκερ ή από τις αρχές. Οπότε πριν το κατεβάσετε και... δοκιμάσετε τις δυνατότητες του, να το έχετε σκεφτεί καλά. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."