iOS 6: Ικανοποιημένοι, αλλά όχι όσο παλαιότερα οι

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #965 από akis
iOS 6: Ικανοποιημένοι, αλλά όχι όσο παλαιότερα οι πελάτες της Apple



Πηγή: Skai.gr
Είναι κοινός τόπος ότι, μέχρι στιγμής, οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρονικών συσκευών της Apple είναι λιγότερο ή περισσότερο δυσαρεστημένοι με την εφαρμογή του iOS 6 για τους χάρτες. Αλλά τι πιστεύουν συνολικά για το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple;


Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι ιδιοκτήτες iPhone με εγκατεστημένο το iOS 6 φαίνεται ότι είναι λιγότερο ικανοποιημένοι συγκριτικά με παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού.

Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση περίπου 16.000 ιδιοκτητών iPhone στις ΗΠΑ από την εταιρεία On Device διαπιστώθηκε ότι η ικανοποίηση των ιδιοκτητών iPhone μειώθηκε ελαφρώς σε σύγκριση με προηγούμενες αντίστοιχες δημοσκοπήσεις για τα λειτουργικά iOS 4 και 5. Παρά το γεγονός ότι η μείωση αυτή είναι ελάχιστη, εντούτοις είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται μείωση στην ικανοποίηση των πελατών την Apple.

«Πάντοτε βλέπαμε βελτίωση τoυ δείκτη ικανοποίησης των καταναλωτών στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος των κινητών τους από τη μία έκδοση στην άλλη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της On Device Άλιστερ Χιλ.

Εκτός από το... περίφημο πλέον θέμα των χαρτών του νέου iOS, για το οποίο οι ιδιοκτήτες του iPhone αναφέρουν ότι ωχριά συγκριτικά με την εφαρμογή Google Maps, καταγράφονται επίσης διαμαρτυρίες και για τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης του App Store.

Σημειώνεται ότι η Apple έχει παράδοση στην ικανοποίηση και την υποστήριξη των αναγκών των πελατών της και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους της επιτυχίας της.

Άλλωσε, σύμφωνα με ανάλογη έρευνα του JD Power νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ιδιοκτήτες iPhone είναι οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες έξυπνων κινητών απ’ όλους. Παρά το γεγονός ότι σημειώθηκε μια μικρή «βουτιά» στην ικανοποίησή τους με το iOS 6, εντούτοις δεν αναμένονται ουσιαστικές επιπτώσεις για την Apple, η οποία εξάλλου έχει δεσμευτεί στη διαρκή εξέλιξη του hardware και του λογισμικού των συσκευών της.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."