Άρχισαν τα προβλήματα για το iPhone 5!

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #949 από akis
Άρχισαν τα προβλήματα για το iPhone 5!





Πηγή: TechNewz.gr
Κάθε χρόνο η Apple διανέμει στην διεθνή αγορά μια βελτιωμένη έκδοση του iPhone και ενώ οι περισσότεροι πελάτες της δείχνουν να είναι πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή τους, υπάρχει και μια μερίδα αγοραστών οι οποίοι είναι πάντα ιδιαίτερα «σκληροί» με την ποιότητα του προϊόντος που απέκτησαν.

Το iPhone 4 «κατηγορήθηκε» πως έχανε το σήμα του συχνά, ενώ το αμέσως επόμενο μοντέλο, το 4S κατακρίθηκε για την αυτονομία της μπαταρίας του. Στο στόχαστρο βρίσκεται τώρα το iPhone 5, το οποίο σύμφωνα με αναφορές ορισμένων κατόχων εμφανίζει πολύ εύκολα γδαρσίματα στην εξωτερική επιφάνεια του.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών της συσκευής, το iPhone 5 μπορεί να παρουσιάσει περιμετρικά το φαινόμενο του «ξεφλουδίσματος», στο σημείο όπου υπάρχει βαμμένο αλουμίνιο. Λόγω του ότι το χρώμα αυτό βάφεται επάνω από το αλουμίνιο, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν γδαρσίματα σε αυτό και να φάνει έτσι η αλουμινένια επίστρωση.

Οι αναφορές προέρχονται κυρίως από τους κατόχους της συσκευής με το μαύρο χρώμα, αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και αναφορές του συγκεκριμένου θέματος και από αυτούς που διαθέτουν το μοντέλο με το λευκό χρώμα.

Αν και τέτοια σημάδια μπορούν εύκολα να κάνουν την εμφάνιση τους μετά από λίγο καιρό χρήσης σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ανοδιωμένο αλουμίνιο, δεν έχουν λείψει και οι περιπτώσεις χρηστών που παρατήρησαν τέτοια σημάδια στο iPhone 5 τους ακόμη και αμέσως μετά το ξεπακετάρισμα αυτού, κάτι που ενδεχομένως δείχνει πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη αυστηρότητα από την εταιρεία κατά τον έλεγχο και την παραγωγή του smartphone.

Η Apple δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."