iPhone 5: Μόλις 210 δολάρια το κόστος κατασκευής

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #924 από akis
iPhone 5: Μόλις 210 δολάρια το κόστος κατασκευής του!





Πηγή: TechNewz.gr
Mε το iPhone 5 να έχει ήδη καταγράψει πολλά εκατομμύρια προπαραγγελίες (πάνω από 2 εκατομμύρια μέσα στο πρώτο 24ωρο, δηλαδή παραπάνω και από το iPhone 4s) μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα από την IHS iSuppli έκανε την εμφάνισή της.

Μέσα από την έρευνα αυτή αναλύεται το πραγματικό κόστος του iPhone, εκτίμηση η οποία βασίζεται σε στοιχεία που έχει συλλέξει η προαναφερθείσα εταιρεία ερευνών.

Όπως θα δείτε κι εσείς λοιπόν μεταξύ άλλων στον πίνακα που ακολουθεί παρακάτω, η έκδοση 16GB του iPhone φαινεται πως στην εταιρεία κοστίζει 207 δολλάρια, ενώ οι εκδόσεις 32GB και 64Gb κοστίζουν στην εταιρεία 217 και 238 δολλάρια αντίστοιχα.

Θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε πως σήμερα η Apple είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής μνημών NAND flash στον κόσμο, και έτσι ειναι λογικό να μπορεί να πετύχει καλύτερες τιμές.
Επίσης στον πίνακα που ακολουθεί παρακάτω, και στους υπολογισμούς που έχουν γίνει, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν εχει συμπεριληφθεί το κόστος ανάπτυξης του iOS, oι φόροι αδειοδότησης κ.α, παρά μόνο το κόστος του hardware της συσκευής.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."