Το νέο Apple iPhone θα... εκθέσει το Samsung

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #581 από maxi
Το νέο Apple iPhone θα... εκθέσει το Samsung Galaxy S III είπε ο CEO της Foxconn





Πηγή: Ghz.gr
Πρίν από μερικές εβδομάδες, ο CEO της Foxconn (Hon Hai Precision Industry Co Ltd) Terry Gou είχε αναπτερώσει τις ελπίδες των φίλων της Apple, λέγοντας ότι η τελευταία αναμένεται να κυκλοφορήσει την iTV.

Πριν λίγες μέρες, ο κ. Gou έκανε πάλι δηλώσεις, αυτή την φορά αποτρέποντας πελάτες από το να επενδύσουν στον νέο κορυφαίο smartphone της Samsung, το Galaxy S III. Μάλιστα παρακίνησε όσους θέλουν να αποκτήσουν smartphone, να περιμένουν για να αγοράσουν το iPhone 5 (λογικά θα ονομάζεται απλώς... iPhone) όταν κυκλοφορήσει.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, έγιναν σε μία συνάντηση που είχε με τους μετόχους της εταιρείας και φαίνεται να είπε ότι το νέο μοντέλο της Apple "θα εκθέσει το Galaxy S III της Samsung", για να το πούμε πιο κομψά. Ο κ. Gou πάντως δεν έμεινε εκεί, αλλά κατηγόρησε την Samsung ότι "είναι μία εταιρεία που έχει κάνει ρεκόρ στο να "καρφώνει" τους αντιπάλους της" - αναφερόμενος στη φιξάρισμα των τιμών στην βιομηχανία των panel για οθόνες το 2010 και συμπλήρωσε: "σέβομαι τους Ιάπωνες και ειδικά το στυλ τους στην εκτέλεση εργασιών και στην επικοινωνία. Σε αντίθεση με τους Κορεάτες, δεν θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα"

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."