Τελικά, έχει κερδίσει αρκετούς το iPad 3;

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #708 από akis
Τελικά, έχει κερδίσει αρκετούς το iPad 3; [Poll Results]





Πηγή: away.gr
Μπορεί το iPad 3ης γενιάς να συμπλήρωσε 4 μήνες στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, όμως στην ψηφοφορία που κληθήκατε να συμμετάσχετε σχεδόν οι μισοί (45%) δηλώσατε πως, προς το παρόν, δεν σκοπεύετε να αγοράσετε, όχι μόνο το iPad, αλλά κανένα άλλο tablet. Από την άλλη μεριά, το 8% των επισκεπτών μας δηλώνει πως έχει ήδη αγοράσει το τελευταίο tablet της Apple.


Παρά που τα τελευταία χρόνια γνωρίζω όλο και περισσότερους ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους κάποιο tablet, η απουσία φθηνών καλών tablets από την ελληνική αγορά (θυμίζουμε πως για το Nexus 7 και το Kindle Fire πρέπει είτε να χρησιμοποιήσουμε το eBay είτε να έχουμε συγγενή/φίλο στις χώρες που αυτά είναι διαθέσιμα) σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχουν κάνει πολλούς να μην τοποθετούν την αγορά κάποιου tablet στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων τους.

Παρά πάντως την αναβάθμιση στην επεξεργαστική ισχύ και στην ανάλυση της οθόνης, το iPad 3 δεν έχει κερδίσει τόσους καταναλωτές, όσους θα περιμέναμε να δούμε στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Το 5% προτιμάει να αγοράσει το iPad 2, που έχει χαμηλότερη τιμή, το 15% έχει ήδη κάποιο Android tablet και δεν σκοπεύει να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ το 10% έχει ήδη κάποιο από τα πρώτα 2 tablets της Apple και θέλει να παραμείνει με αυτά.

Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα του poll. Από σήμερα θα μπορείτε να συμμετέχετε στα δεξιά του Away.gr σε μία πιο… καλοκαιρινή ψηφοφορία.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."