Έρχεται το iPad mini (;)

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #414 από johnmadas
Έρχεται το iPad mini (;) δημιουργήθηκε από johnmadas
Έρχεται το iPad mini (;)





Πηγή: tech-world.gr
Ο Steve Jobs είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPad μικρότερου μεγέθους καθώς πίστευε ότι δεν έχει θέση στην αγορά. Είναι γνωστός όμως ο ενθουσιασμός που καταφέρνει να δημιουργεί η Apple με κάθε νέο προϊόν που παρουσιάζει στην αγορά. Δεδομένης αυτής της αγάπης του εμπορικού κοινού για τα προϊόντα της Apple, θα ήταν απίθανο κάποιο από αυτά να αποτύχει εμπορικά.

Μάλλον αυτό λοιπόν σκέφτηκαν τα στελέχη της εταιρείας και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά και ένα iPad μικρότερου μεγέθους από τα κανονικά. Πρόκειται για το iPad mini του οποίου η κυκλοφορία συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες.

Τι χαρακτηριστικά θα έχει το iPad mini;

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι τα εξής: Θα έχει οθόνη 7″ και θα διατίθεται με χωρητικότητα 8GB. Ενώ αρχικά είχαμε μάθει ότι δε θα έχει οθόνη retina, τώρα ακούγεται το αντίθετο. Κατά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το φημολογούμενο tablet θα είναι πανομοιότυπο με το iPad 3. Σε κάθε περίπτωση η τιμή του θα είναι αρκετά χαμηλή. Τόσο πολύ που οι αντίστοιχες συσκευές Android θα δυσκολευτούν αρκετά να το ανταγωνιστούν! Φημολογείται μάλιστα ότι η τιμή θα είναι μεταξύ 200 με 250 δολάρια!

Να τονίσουμε ότι όλα αυτά προς το παρών αποτελούν μόνο φήμες καθώς η Apple δεν έχει ανακοινώσει ή επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, ούτε όμως έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι φήμες επιβεβαιώνονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί αυτό της iTV.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο για να δούμε αν ευσταθούν οι φήμες. Υ

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."