Πληθαίνουν οι φήμες για το mini iPad.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #295 από akis
Πληθαίνουν οι φήμες για το mini iPad.





Πηγή: techtv.gr
Τον Οκτώβριο του 2010 ο Steve Jobs είχε πει ότι μια οθόνη tablet με διαγώνιο 7 ιντσών “δεν είναι αρκετή για την δημιουργία καλών εφαρμογών”.
Ο Jobs επέμενε ότι η Apple είχε κάνει εκτεταμένες δοκιμές για πολλά χρόνια και ότι μια οθόνη 7 ιντσών ήταν ακατάλληλη ακόμα και αν ήταν Retina Display καθώς, όπως έλεγε ο ίδιος, δεν είναι θέμα ανάλυσης αλλά φυσικού μεγέθους της οθόνης.
«Υπάρχουν σαφή όρια για το πόσο κοντά μπορείς να φέρεις τα στοιχεία της οθόνης έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις του χεριού με άνεση και ευκολία. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι οι 10 ίντσες είναι το ελάχιστο μέγεθος οθόνης για ένα tablet”, έλεγε ο Jobs.
Όλα αυτά φαίνεται πως αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν για την Apple καθώς οι φήμες για το mini iPad γίνονται όλο και περισσότερες.
Το Kotaku.com αναφέρει ότι η Apple ήδη “ψωνίζει” τα απαραίτητα μέρη για την κατασκευή ενός mini iPad.
Σύμφωνα με το NetEase, η συσκευή θα κυκλοφορήσει για να ανακόψει την επίδραση που θα έχουν τα νέα Windows 8 tablets στις πωλήσεις του iPad ενώ η κυκλοφορία του mini iPad υπολογίζεται κάπου στο τρίτο τρίμηνο του 2012.
Θα κοστίζει μάλλον 249 δολάρια γεγονός που θα το κάνει μια πολύ ελκυστική αντιπρόταση για τις νέες συσκευές με Windows 8, για το Kindle Fire αλλά και για το επερχόμενο Nexus Tablet.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."