Η Apple έχει κατασκευάσει πρωτότυπο iPad με οθόνη

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #234 από akis
Η Apple έχει κατασκευάσει πρωτότυπο iPad με οθόνη 7.85 ιντσών...





Πηγή: Ghz.gr
Αν και φήμες ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPad με οθόνη μικρότερης διαγωνίου από εκείνη των 9.7 ιντσών κυκλοφορούν καιρό τώρα, ο John Cruber του Daring Fireball δήλωσε ότι στην Apple... το σκέφτονται.
Ο Cruber είπε ότι η Apple δοκιμάζει ένα μικρότερο iPad με οθόνη 7.85 ιντσών ανάλυσης 1024 x 768 pixels (όμοιας ανάλυσης με την οθόνη του πρώτου iPad και του iPad 2). Μπορεί να μην πλησιάζει την τελειότητα της Retina Display της τρίτης γενιάς του iPad ωστόσο προσφέρει 163ppi, που είναι υπεραρκετά για να μπορεί ο χρήστης να απολαύσει τις εφαρμογές του App Store χωρίς να επανασχεδιαστούν και την πλοήγηση στο Internet χωρίς πρόβλημα.

Αυτό βεβαίως έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Steve Jobs, ο οποίος είχε σχολιάσει αρνητικά τις φήμες, επειδή ο χειρισμός σε ένα μικρότερου μεγέθους tablet θα ήταν δύσκολος για τους χρήστες ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple δεν δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα στα εργαστήρια της. Ένα τέτοιο πρωτότυπο tablet, υπάρχει στα εργαστήρια της Apple σύμφωνα με τον John Cruber.
Σε σχετική ερώτηση που έγινε από τον Dan Benjamin σε ένα πρόσφατο video podcast, "γιατί η Apple να μην κυκλοφορήσει μία τέτοια συσκευή;" ο Cruber απάντησε ότι στην Apple σκέφτονται "γιατί να το κάνουν;".

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."