× Οι εταιρείες που απασχολούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών είτε κατασκευάζουν / πωλούν τηλεπικοινωνιακές συσκευές, είτε παρέχουν σε συνδρομητές τους πρόσβαση σε τηλεπικοινωνιακά δίκτυα μέσω αυτών των συσκευών. Κάποιες μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου είναι οι παρακάτω:
Cisco
Ericsson
Nokia Siemens Networks
Alcatel
Avaya
ΟΤΕ
Cosmote
Forthnet
Vodafone
WIND

Digea: Αλλαγή Εκπομπής Δορυφορικού Σήματος

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #427 από johnmadas
Digea: Αλλαγή Εκπομπής Δορυφορικού Σήματος





Πηγή: minotavrs.blogspot.com
Τα δύο multiplex της Digea ξεκίνησαν να εκπέμπουν από τις 3 μοίρες ανατολικά και τον Eutelsat 3C, όπως ήταν και αναμενόμενο μετά τη διακοπή του σήματος τους από τις 33 μοίρες ανατολικά.

Οι δύο συχνότητες εκπομπής των multiplex είναι οι: 12682,Η,8375 DVB-S2/8PSK με τα ANT1, ALPHA, M.TV (Μακεδονία TV), ALTER (με χρωματική κάρτα) και 12694,Η,8375 DVB-S2/8PSK με τα Mega, SKAI, Star και το δοκιμαστικό με την χρωματική κάρτα.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα οι παράμετροι εκπομπής να μην είναι οι οριστικές, αφού μετά από τις δοκιμές για βελτιστοποίηση του σήματος ίσως αλλάξουν.

Με την αλλαγή αυτή τα οφέλη είναι πολλαπλά καθώς εκτός της μεγαλύτερης πληθυσμιακής κάλυψης το σήμα αναμένεται κατά πολύ καλύτερο με ότι συνεπάγεται αυτό για τη λήψη η οποία και θα γίνει πολύ ευκολότερη ειδικά για τους Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."